Megan Fox, schimbare radicală de look. Vedeta s-a pozat și în bikini

Megan Fox se mândrește cu o nouă coafură. Actrița, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit vineri pe Instagram Story o coafură mult mai scurtă, arătând că a renunțat la șuvițele ei lungi și negre în favoarea a ceva nou.

Într-o fotografie, vedeta din „Night Teeth” privește senzual către aparatul de fotografiat, în timp ce își arată tunsoarea de tip bob. Noul ei look prezintă un efect ombre, cu nuanțe mai închise colorate în apropierea rădăcinilor, care trec treptat la o nuanță mai blond-miere spre partea de jos. Megan Fox are, de asemenea, breton, care îi încadrează fața și coboară chiar sub sprâncene, pe care le-a păstrat închise la culoare.

Vedeta și-a păstrat părul relativ lung în cea mai mare parte a carierei sale. Recent, vara trecută și-a tăiat podoaba capilară, dar a păstrat lungimea lungă. Înainte de asta, în 2014, actrița și-a tuns părul și a afișat o coafură lungă până la umeri, cu nuanțe mai închise la culoare, în timpul promovării rolului ei principal din filmul Teenage Mutant Ninja Turtles.

Într-o altă poveste Instagram Story, vineri, Fox și-a arătat, de asemenea, silueta tonifiată și a postat o fotografie sub piept a corpului ei într-un mic bikini portocaliu.

megan-foxSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Vedeta a făcut senzație în ultima vreme ca o emblemă a modei, ajungând pe prima pagină a ziarelor pentru că luna trecută a imitat-o pe Pamela Anderson cu o pălărie roz cu pene și pentru că a purtat un ansamblu memorabil de culoare roz la premiera „Life in Pink” a prietenului ei Machine Gun Kelly, anul trecut.

Cu toate acestea, potrivit People, vedeta a dezvăluit pentru Glamour în aprilie 2022 că încă mai este afectată de percepția publicului asupra ei. „Când atât de mulți oameni din întreaga lume se gândesc la tine sau au gânduri sau intenții negative față de tine, acea energie mă pătrunde și mă afectează”, a declarat ea pentru publicație. „Nu am limite și ziduri pentru asta. Sunt încă umană. Sunt încă fragilă în acest sens, pot să simt”.

„Nu cred că oamenii înțeleg că am ajuns în acest loc în care înțelegem: ‘Bullying-ul este rău. Copiii nu ar trebui să fie intimidați. Duce la ură de sine. Și, în cele din urmă, în unele cazuri, duce la sinucidere”, a continuat Fox. „Dar apoi, când vine vorba de o celebritate, toate acestea sunt aruncate pe fereastră și oamenii își petrec atât de mult timp intimidând celebrități”.

Ea a adăugat că vrea să fie ținută minte mai mult pentru ceea ce a făcut decât pentru orice altceva.

„Mi-ar plăcea să fiu ținută minte ca o persoană curajoasă, care nu s-a temut să exploreze și să devină ea însăși, indiferent de comentariile celorlalți”, a spus Fox.

„Dar vreau, de asemenea, ca în cele din urmă amprenta mea să fie ca cineva care i-a ajutat pe alții, fie că i-a ajutat pe alții să se regăsească într-un mod similar, fie că i-a ajutat pe alții să simtă iubire, să simtă iubire de sine și să fie capabili să ofere această iubire propriilor copii și propriei familii. Pentru că asta se răspândește, evident. Și asta este ceea ce ne lipsește tuturor în acest moment”, a adăugat ea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete