Andreea Antonescu, mărturisiri neașteptate despre despărțirea de Victor Vrînceanu: „Am încercat să găsesc toate variantele”

Andreea Antonescu a făcut noi declarații despre despărțirea de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale. Cântăreața și-a asumat totul de la bun început.

La doar trei luni după ce au devenit părinți, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au decis să se despărtă. Relația lor a durat aproximativ doi ani, însă nu au mai fost pe aceeași lungime de undă.

„Bineînțeles că am crezut de fiecare dată în fiecare poveste pentru că altfel nu m-aș fi aventurat și nu aș fi ajuns în acest punct. A face un copil nu este egal cu a pleca într-o excursie sau a face planuri de o lună, două, trei cu omul respectiv. Bineînțeles că am încercat să găsesc toate variantele și toate posibilitățile, dar, în momentul în care realizezi că nu sunt soluții, cel puțin pe moment, nu ai alternative', a declarat Andreea pentru ego.ro.

Întrebată dacă a păstrat o relație bună cu fostul partener, vedeta a mărturisit că în această direcție merge legătura pe care o are cu Victor Vrînceanu, căci aceștia sunt părinții unei adevărate minuni, micuța Venice Victoria.

„Asta se încearcă în momentul de față pentru că trebuie să fim doi oameni realiști, care trebuie să fie conștienți că au o minune, că au poate că cel mai important și mai frumos lucru care se putea întâmpla unui cuplu. Atunci, da, mergem în direcția respectivă.„, a mai spus Andreea pentru sursa citată.

Andreea Antonescu nu își mai alăptează fetița și a explicat ce s-a întâmplat cu micuța. Venice Victoria a făcut intoleranță la lactoză.

„O să fiu sinceră, nu am făcut ceva anume. Mi-am ocupat timpul cu fetița mea. Chiar ieri mă uitam că îmi propusesem de ceva timp să merg la sală, dar am făcut brațe. Dacă ridici copilul, îl lași jos, îl duci la baie să îl speli, îl lași jos, te duci cu el jos, apoi urci, îți dai seama că îmi lucrez mușchii la maxim. Îți zic sincer, sunt o persoană foarte modestă, dar, pe de altă parte, să vezi ce abdomen am! (râde) Nu alăptez în momentul acesta, am alăptat o perioadă, până când fetița mea a făcut intoleranță la lactoză și atunci a trebuit să oprim procesul.'

victor-vrinceanu-si-andreea-antonescu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Victor Vrînceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu

Victor Vrînceanu, fostul iubit al Andreei Antonescu a rupt tăcerea despre despărțirea de cântăreață într-un interviu pentru CANCAN. S-au despărțit la doar câteva luni după ce au devenit părinți.

În luna decembrie a anului 2022, Andreea Antonescu aducea pe lume o fetiță, fiind al doilea ei copil. Cântăreața avea o relație de ceva timp cu Victor Vrînceanu și erau extrem de discreți. Nu a mai durat mult după ce fiica lor a venit pe lume, pentru au luat decizia să se despartă. Ea a spus că motivul a fost nepotrivirea de caracter. De asemenea, tot Andreea Antonescu a fost cea care s-a grăbit să anunțe public despărțirea.

„Nu a fost o despărțire în care cineva lasă pe altcineva. Am avut o discuție matură, în care am cântărit și analizat totul foarte bine. Și am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim acum, fiind vorba de o nepotrivire de caracter care poate ar fi dăunat tare mai târziu. Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți, în măsuri egale aș spune eu. Legat de postarea făcută, nu am știut de ea. Ea a publicat-o a doua zi dimineață după discuția avută cu o seară înainte’, a declarat jurnalistul pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete