Alec Baldwin, aniversare emoționantă alături de soția sa: „Un ocean de amintiri”

Alec Baldwin și Hilaria Baldwin s-au logodit în aprilie 2012 și s-au căsătorit în luna iunie a aceluiași an.

Alec Baldwin și soția sa Hilaria Baldwin își sărbătoresc dragostea. Sâmbătă, atât actorul, cât și soția sa au intrat pe conturile lor de Instagram pentru a marca 11 ani de la logodna lor din aprilie 2012.

„În urmă cu 11 ani, astăzi, m-am logodit cu o ființă umană minunată. Ea se află undeva sub grămada asta. 11 ani, 7 copii, un ocean de amintiri mai târziu, te iubesc Hilaria“, a scris Alec, în vârstă de 65 de ani, în descrierea fotografiei sale de pe Instagram, care o arată pe Hilaria, în vârstă de 39 de ani, întinsă pe podea cu trei dintre cei șapte copii ai cuplului împreună.

În weekend, Hilaria a distribuit pe Instagram Story o fotografie selfie cu ea și Alec stând într-un lift, deși fotografia nu mai apare pe pagina ei. În descrierea fotografiei, ea a scris: „Ne-am logodit acum 11 ani, astăzi💜”, scrie The Daily Mail.

Cuplul s-a întâlnit prima dată în februarie 2011 la restaurantul Pure Food and Wine din New York City și au început să se întâlnească mai târziu în acel an, potrivit The New York Times. Logodna lor din aprilie 2012 a venit chiar înainte de ziua de naștere a lui Alec în acel an; actorul a împlinit duminică, 2 aprilie, 65 de ani.

Alec și Hilaria s-au căsătorit pe 30 iunie 2012, la Catedrala St. Patrick’s Old din N.Y.C. și de atunci familia lor s-a mărit cu șapte copii, fiicele Carmen Gabriela, María Lucía Victoria, nou-născuta Ilaria Catalina Irena, precum și fiii Rafael Thomas, Leonardo Ángel Charles, Romeo Alejandro David și Eduardo “Edu” Pao Lucas. Alec este, de asemenea, tatăl fiicei Ireland Baldwin, pe care o are cu fosta soție Kim Basinger.

În martie, procurorul special în cazul Rust, Andrea Reeb, a anunțat că se retrage din acest caz după ce echipa de avocați a lui Baldwin a depus, la 7 februarie, o moțiune de descalificare a acesteia, susținând că dublul său rol de procuror special și de membru al Camerei Reprezentanților din New Mexico este “neconstituțional”, potrivit documentelor judiciare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete