Andreea Antonescu a răspuns speculațiilor că s-ar fi despărțit de Ștefan Manolache: „Adevărul este altul, cu totul altul”

După separarea de soțul ei, Traian Spak (37 de ani), solista Andreea Antonescu (37 de ani) a început o relație cu Ștefan Manolache, reporter special al emisiunii TV Acces Direct.

Andreea și Ștefan s-au cunoscut la un eveniment organizat de către revista Elle, la sfârșitul lunii septembrie a anului acesta.

Andreea Antonescu a răspuns speculațiilor că s-ar fi despărțit de Ștefan Manolache: „Adevărul este altul, cu totul altul”

După ce în presă au circulat zvonuri cum că cei doi s-ar fi despărțit, Andreea Antonescu a răspuns speculațiilor.

„Nu înțeleg de unde a apărut acest fake-news. Adică, cine și de ce ar avea interesul să spună că între mine și Ștefan sunt probleme?

Adevărul este altul, cu totul altul. Și, ca să îi liniștesc pe unii, le pot spune că totul este foarte bine între mine și Ștefan, nu ne-am despărțit, nu ne-am certat, suntem împreună.

Mai mult chiar, Ștefan se înțelege bine și cu Sienna (fiica artistei în vârstă de 8 ani – n.r.).

Relația noastră este una și de amiciție, nu doar de dragoste”, a spus Andreea Antonescu, potrivit Wowbiz, citat de Libertatea.

„Nimic nu este, vreodată, perfect. Dar, trebuie să recunosc, suntem compatibili.

Este un bărbat implicat, așa că nu văd de ce ne-am despărți, așa cum spun unii”, a mai spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu nu va petrece noapotea dintre ani alături de fiica ei

Cu doar o săptămână în urmă, în emisiunea Star Matinal, cântăreața mărturisea că Ștefan și fiica ei Sienna s-au cunoscut.

„Doi copii nebuni sunt ei. Lasă-mă să mă rezum la asta. Se întrec în prostii. Se înţeleg foarte bine. Doi copii nebuni, punct. 

De sărbători, Sienna va pleca la tatăl ei în America, în timp ce Andreea va rămâne în țară, pentru a susține câteva concerte în noaptea de Revelion.

„Da, va pleca în State alături de mama mea, şi alături de fratele meu. Ei vor petrece acolo, eu voi rămâne în ţară.

Am câteva concerte în noaptea de Revelion”, a mai spus Andreea Antonescu.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți când avea doar 23 de ani. Mesajul îndurerat al artistei: „Mă doare că nu și-au cunoscut nepoțeii’

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o nouă locuință de la începutul anului acesta, dar nu au reușit să se mute încă în ea! Care este motivul?

Fiica modelului Laurette, victima agresiunilor la școală. Serena a rămas fără unul dintre dinții din față. „Serena e traumatizată şi nu vrea să se întoarcă la şcoală’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete