Andrea Bocelli, internat de urgență la spital după ce a suferit o lovitură la cap

Vestea că tenorul italian Andrea Bocelli a ajuns la spital i-a îngrijorat pe fanii acestuia, acesta primind o serie de mesaje pe rețelele de socializare. În urma unui accident de călărie, Andrea Bocelli a suferit o lovitură la cap.

În timp ce se afla la ferma sa din Lajatico, Pisa, Andrea Bocelli a suferit un mic incident, care nu a lăsat urme grave. În timp ce călărea, calul său a devenit agitat, iar la o mișcare bruscă, tenorul italian și-a pierdut echilibrul și a căzut, lovindu-se la cap și pierzându-şi cunoştinţa. Andrea Bocelli a fost transportat de urgență la spital, cu ajutorul unui elicopter, unde medicii s-au asigurat că viața nu îi este pusă în pericol și că rănile nu sunt foarte grave.

Pentru a-și calma fanii, Andrea Bocelli a postat un mesaj pe contul tău de socializare, dând asigurări că starea lui de sănătate este stabilă și că nu există motive de îngrijorare.

“Dragii mei, știu că ați fost îngrijorați pentru mine în ultimele ore. Vreau să vă liniștesc și să vă asigur că sunt foarte bine. A fost doar o simplă căzătură de pe cal. Dacă nu vor exista complicații, voi părăsi spitalul chiar astăzi. Vă mulțumesc pentru toate mesajele, vă îmbărțișez.”, a fost mesajul postat de Andrea Bocelli pe contul său de socializare.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andrea Bocelli.

Foto: facebook

Citește și:

Lora își mărește buzele în mod natural! Cântăreața a dezvăluit secretul ei

După 8 ani de căsnicie, un cuplu celebru a anunțat divorțul. Care sunt motivele?

Prima fotografie cu fetița Serenei Williams

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete