Andrea Bocelii: „Experienţa mea cu coronavirus? O tragedie. În familie, am fost cu toţii infectaţi!”

Andrea Bocelli a povestit cât de traumatizanta a fost experiență de a fi diagnosticat cu noul coronavirus. „Experienţa mea cu coronavirus? O tragedie. În familie, am fost cu toţii infectaţi.

Am avut febră, am strănutat şi am tuşit. A trebuit să anulez multe concerte, a fost un coşmar', a declarat tenorul pentru cotidianul Corriere della Sera.

În luna martie, Bocelli împreună cu alți trei membri ai familiei sale au fost aflat că au contactat temutul coronavirus.
Starea lor a fost una nu tocmai bună, însă chiar și așa în cazul lor s-a preferat tratamentul la domiciliu.

Andrea Bocelli internat de urgență la spital

Acum, artistul împreună cu toată familia lui încearcă să se implice activ în lupta împotriva virusului. Cei 4 au ajuns zilele trecute la centrul de colectare a sângelui din cadrul Spitalului Cisanello ca să doneze.

Andrea Bocelli, 61 de ani, a fost căsătorit de 2 ori și are 3 copii.

Din prima căsătorie cu Enrica Cenzatti au rezultat Amos și Matteo Bocelli, iar din cea de-a doua, cu soția de acum, Veronica o fată, Virginia.

Băieții au luat deja contact cu lumea muzicală, ba chiar despre Matteo se spune că i-ar urma serios pașii celebrului său tată.

Ce îi unește pe Catrinel Marlon și Andrea Bocelli
Cine este Andrea Bocelli?

Andrea Bocelli s-a născut pe 22 septembrie 1958. Tenor de talie mondială de operă şi pop-opera, Bocelli a lansat 14 albume de studio, care s-au vândut în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Născut cu o formă gravă de glaucom, Andrea Bocelli a orbit total la vârsta de 12 ani, după un accident suferit în timpul unui meci de fotbal.

Artistul a lansat mai multe single-uri de succes şi dueturi cu artişti celebri precum Celine Dion, Giorgia, Marta Sánchez, Sarah Brightman. Italianul a cântat și cu Judy Weiss, Helene Segara, Helena Hellwig, Christina Aguilera, Marco Borsato, Mary J. Blige, Gianna Nannini şi Laura Pausini.

Andrea Bocelli a susținut recitaluri pentru trei preşedinţi ai Statelor Unite ale Americii, familii regale din toată lumea şi pentru Papa Ioan Paul al II-lea.

Credit foto: Revista Avantaje

Stângacii sunt mai deștepți sau sunt… doar diferiți?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro