Andrea Bocelii: „Experienţa mea cu coronavirus? O tragedie. În familie, am fost cu toţii infectaţi!”

Andrea Bocelli a povestit cât de traumatizanta a fost experiență de a fi diagnosticat cu noul coronavirus. „Experienţa mea cu coronavirus? O tragedie. În familie, am fost cu toţii infectaţi.

Am avut febră, am strănutat şi am tuşit. A trebuit să anulez multe concerte, a fost un coşmar', a declarat tenorul pentru cotidianul Corriere della Sera.

În luna martie, Bocelli împreună cu alți trei membri ai familiei sale au fost aflat că au contactat temutul coronavirus.
Starea lor a fost una nu tocmai bună, însă chiar și așa în cazul lor s-a preferat tratamentul la domiciliu.

Andrea Bocelli internat de urgență la spital

Acum, artistul împreună cu toată familia lui încearcă să se implice activ în lupta împotriva virusului. Cei 4 au ajuns zilele trecute la centrul de colectare a sângelui din cadrul Spitalului Cisanello ca să doneze.

Andrea Bocelli, 61 de ani, a fost căsătorit de 2 ori și are 3 copii.

Din prima căsătorie cu Enrica Cenzatti au rezultat Amos și Matteo Bocelli, iar din cea de-a doua, cu soția de acum, Veronica o fată, Virginia.

Băieții au luat deja contact cu lumea muzicală, ba chiar despre Matteo se spune că i-ar urma serios pașii celebrului său tată.

Ce îi unește pe Catrinel Marlon și Andrea Bocelli
Cine este Andrea Bocelli?

Andrea Bocelli s-a născut pe 22 septembrie 1958. Tenor de talie mondială de operă şi pop-opera, Bocelli a lansat 14 albume de studio, care s-au vândut în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Născut cu o formă gravă de glaucom, Andrea Bocelli a orbit total la vârsta de 12 ani, după un accident suferit în timpul unui meci de fotbal.

Artistul a lansat mai multe single-uri de succes şi dueturi cu artişti celebri precum Celine Dion, Giorgia, Marta Sánchez, Sarah Brightman. Italianul a cântat și cu Judy Weiss, Helene Segara, Helena Hellwig, Christina Aguilera, Marco Borsato, Mary J. Blige, Gianna Nannini şi Laura Pausini.

Andrea Bocelli a susținut recitaluri pentru trei preşedinţi ai Statelor Unite ale Americii, familii regale din toată lumea şi pentru Papa Ioan Paul al II-lea.

Credit foto: Revista Avantaje

Stângacii sunt mai deștepți sau sunt… doar diferiți?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro