Andra, mărturisiri uluitoare despre o perioadă dureroasă din viața ei

Andra, mărturisiri uluitoare despre o perioadă dureroasă din viața ei

Andra face parte dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Ea a intrat la inima românilor datorită vocii sale inconfundabile, dar și a sufletului imens pe care îl are. Cântăreața este o familistă convinsă, iar toate acestea i se datorează mamei sale pe care o vede ca pe o icoană.

Ceea ce nu știu oamenii este că Andra a trecut printr-o perioadă dramatică atunci când cea care i-a dat viață a fost diagnosticată cu o boală gravă și a suferit o operație complicată.

Mihai Morar a invitat-o pe Andra la podcastul „Fain și Simplu', iar aceasta a vorbit deschis despre momentele în care mama sa a fost bolnavă, dar și despre carieră și căsnicia sa.

„Au venit toți (la spital). Am simțit că pot să împart durerea asta cu frații mei. De asta e bine să fie mulți. Că la bucurie se adună toată lumea, da când este un moment așa de greu, să fii singur la părinți și să nu poți să împarți durerea aia… Foarte mulți ani mi-a fost greu să vorbesc despre acest eveniment fără să nu plâng. Am fost uniți, am fost lângă ea și eu cred că un om, dacă are sprijin și iubire din partea familie, poate să o ducă mai bine, la mama așa s-a întâmplat. Mama este icoana mea, bunătatea de pe pământ.

La orice sărbătoare, eu mă duc de dragul mamei, că știu că e bucuria ei cea mai mare să ne adunăm cu toții. Mama este icoana familiei, omul care ne-a ținut așa, care ne-a învățat să ne iubim, să ne respectăm', a mărturisit Andra, cu ochii înlăcrimați.

Publicul o cunoaște pe Andra ca fiind o persoană caldă, calmă și foarte răbdătoare. cei care o urmăresc pe rețelele de socializare pot vedea anumite momente din viața ei. Cu toate acestea, artista se declară o fire vulcanică, iar cel care a învățat-o să fie mai echilibrată a fost chiar soțul ei, Cătălin Măruță.

„El e calm, el ne calmează pe noi, el aduce pacea în casă… De multe ori primesc întrebarea care este definiția unei căsnicii. Nu știu, eu pot să spun ce a funcționat la noi: iubirea, respectul, comunicarea. Noi ne-am susținut și dacă el a vrut să facă ceva, eu am fost mereu alături de el.

Ce-mi place este că vine și vorbește cu mine, mă simte aliatul lui. Are încredere în instinctul ăsta al meu și-mi cere părerea, pentru că și eu îi cer părerea. Simt că fac o echipă extraordinară cu el. Asta îmi place…'

De-a lungul timpului, Andra ne-a încântat cu piesele ei prin care transmite multă emoție, dragoste și frumos. Ea este mulțumită atunci când oamenii se conectează la stilul ei și își trăiesc propriile emoții prin muzica pe care o cântă.

„Eu nu vreau să fiu complicată. Eu vreau să mă înțeleagă toată lumea. Simplu. Când lumea rezonează cu muzica mea și cu vocea mea, am câștigat. Și simplă pentru că…nu știu, nu mi-am dorit niciodată zorzoane. Mie îmi place să fiu simplă, să se regăsească oamenii în stilul meu.'

Foto: Captură Youtube Fain și Simplu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete