O femeie super sexy i-a captat atenția lui Pepe: „Dacă nu eram în post mă…”

Pepe a fost profund marcat de divorțul de Raluca Pastramă, motiv pentru care o bună perioadă de timp a stat retras pentru a recăpăta puterea de a merge mai departe. Acum mai bine de o săptămână, cântărețul a declarat că este gata de o nouă viață și a mărturisit că i-a captat atenția o femeie pe care o cunoaște de foarte mulți ani.

În momentul anunțului separării de mama fetițelor lui, Pepe a declarat că vor divorța amiabil și civilizat la notar, însă lucrurile au luat o întorsătură nu tocmai bună, fapt ce i-a zdruncinat și mai tare sufletul.

Într-un final, el și Raluca au decis să se comporte ca doi oameni maturi, asumați și de dragul fiicelor lor să lase trecutul în urmă și să-și vadă de viață fiecare așa cum consideră, iar ei să rămână în relații bune. Ceea ce s-a și întâmplat. Fiind din nou burlac, Pepe a recunoscut că a comentat la o fotografie de pe Instagram a Biancăi Iordache.

Aceasta apare dezbrăcată acoperindu-și părțile intime doar cu mâinile, atrăgând astfel atenția mai multor bărbați, iar artistul i-a făcut câteva aluzii ușor „obraznice'.

„Dacă nu eram în post…mă uitam atent', a fost mesajul transmis de Pepe Biancăi Iordache.

Cum era de așteptat, sexoasa brunetă i-a răspuns imediat.

„Și dacă iei lupa nu vezi nimic. Așa că nu te obosi!', a fost replica Biancăi Iordache.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Pepe a declarat că o cunoaște de foarte mulți ani pe brunetă, au mai interacționat în trecut și sunt prieteni. Bineînțeles, a recunoscut faptul că trupul impecabil al acesteia l-a captivat, acesta fiind și motivul pentru care a comentat la postare.

„Am intrat în altă etapă, nu mai vreau să discut despre asta. Pe Bianca o știu cred că de 18 ani, era animatoare. Am zis că dacă nu era post mă uitam mai atent. Am dat mai departe. Eu n-aș da numai zoom, aș da mai mult.

Dacă nu eram în post, intra pe privat. Eu am mai vorbit cu ea, suntem prieteni. Știu că a fost prietenă cu cineva cunoscut, dar nu contează.', a spus Pepe, potrivit spynews.ro.

Foto: Instagram, Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete