Andra, mărturisiri incredibile despre Măruță: „Nu era împlinit”

Andra și Cătălin Măruță

Unul dintre cele mai stabile cupluri din România sunt Andra și Cătălin Măruță. Cei doi au o căsnicie trainică ce durează de mai bine de 12 ani și au împreună doi copii frumoși, David și Eva.

Dincolo de aspectul familial, cei doi au o carieră impresionantă și se bucură de reușitele profesionale ce le aduc și satisfacții financiare pe măsură. În cadrul podcastului realizat de Mihai Petre și soția sa, Andra a mărturisit că soțul ei a primit o ofertă salarială colosală pentru a activa la un alt post de televiziune.

„Lui Cătălin i s-a întâmplat asta. Atunci când a fost chemat la Realitatea. I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât avea înainte. Dar nu era fericit, nu era împlinit. Eu eram acolo şi i-am zis: Dă-i încolo de bani, tu trebuie să fii fericit!', a mărturisit Andra.

Cătălin Măruță a completat declarația Andrei spunând că în afară de remunerație este importantă și pasiunea pe care o depui atunci când îți faci meseria.

„Dacă mi-ar oferi cineva un milion de dolari pe lună ca la final de an să pot să dansez într-un mod profesionist, m-aş gândit ce poate fi atât de greu?! Dar dacă nu există pasiune în ceea ce faci, totul e degeaba. Dacă nu faci lucrurile cu pasiune, nu reuşeşti. De asta spun că mai întâi trebuie să existe pasiune în meseria pe care o faci'', a povestit Cătălin Măruţă.

Cătălin Măruță, soluții pentru kilogramele în plus

În timpul izolării, ca mulți alți români, familia Măruță a acumulat câteva kilograme în plus care le dau bătăi de cap. Cătălin i-a lansat o provocare Andrei să scape măcar de cinci kilograme, însă cântăreața, ambițioasă din fire, și-a propus un obiectiv mai îndrăzneț.

„El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult!', a declarat artista în emisiunea matinală de la Radio ZU.

Nici Cătălin Măruță nu este mai prejos, astfel că și-a creat un ritual împreună cu câțiva prieteni. Ei aleargă zilnic în Parcul Herăstrău, iar prezentatorul ProTV împărtășește reușitele sale cu fanii de pe Instagram oferindu-le un imbold pentru a face mișcare, mișcare imperios necesară pentru o viață sănătoasă.

„Am ajuns la finish. Am alergat opt ture de Herăstrău. Am și mers am și alergat', a mărturisit prezentatorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete