Anca Sînă Serea și soțul ei, picnic la marginea drumului

Au „evadat' din nou de-acasă. Anca Sînă Serea și soțul ei, artistul Adrian Sînă, au pornit din nou la drum, de data asta în doi. Destinația: Viena.

Una dintre cele mai dese întrebări pe care le primește Anca Sînă Serea în mediul online este cum reușește să facă față provocărilor de mamă, celor profesionale și să aibă și o viață de cuplu sănătoasă. Răspunsul vedetei este că ea și partenerul ei încearcă să petreacă, la un anumit interval, timp în doi.

Exact asta se întâmplă și în aceste zile. Întrucât Anca are o fobie cunoscută față de zborul cu avionul, cei doi au pornit la drum cu mașina, având ca destinație Viena. Pe drum, vedeta a răspuns curiozităților celor care îi urmăresc conturile de socializare. Întrebată de ce au ales această destinație, aceasta a recunoscut că este una dragă lor, aproape de casă și unde se poate ajunge ușor cu mașina.

Anca Sînă Serea: „Da, mă ocup de mâncare, gătesc aproape zilnic'

O altă întrebare pe care vedeta o primește des este dacă are parte de ajutor, când vine vorba despre mâncare și curățenie.

Aceasta a explicat că „Da, mă ocup de mâncare, gătesc aproape zilnic și nu este simplu, dar îmi place. Nevoia m-a învățat să gătesc lucruri rapide și foarte sănătoase și, dacă vreți, pot să revin aici cu câteva idei de meniuri pe care copiii noștri le preferă și pe care le puteți pregăti și voi. Cât despre ajutor, da, am și ajutor, mai ales în ceea ce privește menajul, cred că este normal în cazul nostru și-n cazul tuturor, s-acceptăm un ajutor atunci când avem nevoie, pentru că nu putem să le facem pe toate'.

De altfel, soțul ei a surprins-o pe Anca la o masă din parcarea unei benzinării, pe autostradă, servind o gustare simplă, cu roșii, pâine, măsline și mezeluri. „Sunt o femeie gospodină. Am gătit astăzi niște măsline, niște roșioare, chifle calde', a spus aceasta amuzată.

Un alt motiv pentru care cei doi au plecat la Viena este că acolo se vor întâlni și cu fiul cel mare, David, plecat la studii în Olanda. Acesta împlinește în curând 26 de ani.

Anca si AdrianSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Bursucu a refuzat invitația PRO TV-ului de a prezenta „Vorbește lumea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete