Motivul pentru care Bursucu nu a plecat de la Kanal D. A primit ofertă de la Pro TV: „Nu m-am înșelat”

Bursucu sau Adrian Cristea, pe numele lui din buletin, a debutat ca și coregraf în emisiunea „Dansez pentru tine', de la Pro TV. La ani de zile după aceasta, el a semnat cu Kanal D, unde a fost colegul lui Teo Trandafir până în primăvara aceasta. Acum a trecut la matinal și, pentru Fanatik, a recunoscut că a primit oferte de a părăsi Kanal D. Nu a acceptat!

Conform sursei menționate mai sus, Bursucu ar fi primit ofertă de la Pro TV de a prezenta emisiunea „Vorbește lumea', alături de Adela Popescu, după plecarea lui Cove la Prima TV. Prezentatorul nu a fost convins și a refuzat, i s-a spus că urmează un proiect nou pentru el.

„Mi-au spus să am răbdare că va apărea un proiect nou, că voi primi ceva ce îmi place și că îmi este potrivit. Am avut răbdare, nu m-am înșelat în a avea încredere', a spus Adrian Cristea, care prezintă acum matinalul „Dimineața cu noi', alături de George Tănase și Viviana Sposub.

matinal kanal d cu bursucu viviana sposub si george tanaseSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Ne simțim foarte bine la emisiune, la Dimineața cu noi. Ca sa fiu sincer, m-a surprins și pe mine când de bine merge, am reușit deja sa arătăm că suntem o emisiune care contam în audiențe. Echipa e una tonică. Am vrut sa fac ceva nou și am acum ocazia. Ne place, iar asta cred că se vede, avem energie. George este senzațional, Viviana la fel, e o fată tare bună și ne completăm, cu toții, perfect. Cred cu tărie în acest proiect, va crește în continuare mai mult decât se așteaptă lumea', a mai adăugat el pentru fanatik.ro.

Totodată, Bursucu a precizat care e motivul pentru care nu a plecat de la Kanal D. „Nu sunt trădător, de aceea nu am plecat. Deși au existat oferte, dar voiam să fac ceva care să conteze. Am avut încredere în oamenii care mi-au întins o mână cu ani în urmă, pe când am avut nevoie. De aceea am rămas și sunt fericit că am făcut-o.

Am spus-o, cu ceva timp în urmă, eu nu o să plec niciodată de la Kanal D, au fost cei care mi-au câștigat fidelitatea. Cred că încrederea, una reciprocă, trebuie să fie respectată, nu înșelată', a încheiat prezentatorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete