Anca Sînă Serea, obligată să nască prin cezariană după ce a născut natural de cinci ori! „Am aflat o veste șocantă”

Pe 14 august, Anca Sînă Serea a adus pe lume cel de-al șaselea copil, o fiică, Leah-Maria. Deși în cazul primelor sale cinci sarcini a putut naște natural, de această dată, fosta prezentatoare TV a fost obligată să nască prin cezariană.

Iată ce a povestit despre cele întâmplate: „Nașterea micuței Leah-Maria, bebelușa cu ochii de azur! Iată că a venit pe lume și cea de-a șasea minune a familiei noastre, o fetiță minunată, pe care am așteptat-o cu drag.

Nașterea ei nu a fost însă una ușoară, motiv pentru care sunt convinsă că va fi un copil special. Vă povestesc pe scurt aici cum a decurs.

Deși eram convinsă că voi naște natural și de această dată, destinul a vrut ca lucrurile să fie altfel. Toată sarcina a decurs normal, fără vreo problemă de sănătate.”

Anca Sînă Serea, obligată să nască prin cezariană după ce a născut natural de cinci ori! „Am aflat o veste șocantă”

„Atât bebelușa, cât și eu am fost bine, însă, săptămâna trecută, în urma unei ecografii efectuate pentru că se apropia termenul nașterii, am aflat o veste șocantă:

Leah se afla în prezentație pelvina. M-am speriat puțin, recunosc, știam cât de cât ce înseamnă, respectiv că nu voi mai putea naște natural.

Am discutat cu domnul doctor și m-am informat, iar lucrurile păreau să aibă o rezolvare. Domnul doctor prof. Herghelegiu, căruia țin să îi mulțumesc pe această cale pentru răbdarea și priceperea de care a dat dovadă, este un medic minunat și o spun fără a fi subiectivă.

Dumnealui mi-a monitorizat toate sarcinile și nașterile și am încredere deplină în profesionalismul său.

A reușit să o întoarcă pe bebeluță în poziție normală pentru a se naște, însă m-a avertizat că este posibil să se mai răsucească până la termen.

Miercuri, 14 august, în jurul prânzului, am început să simt cum pierd lichid amniotic, însă, pentru că la nașterile anterioare membranele au fost rupte de medic, nu eram sigură dacă ceea ce simt este ruperea apei.

Așa că, pentru siguranță, am mers la domnul doctor. Acolo, mi s-a rupt cu siguranță apa, căci am simțit o cantitate mare de lichid amniotic, iar domnul doctor a zis că trebuie să ne grăbim.

La ecograf ni s-a confirmat ceea ce bănuiam și ne temeam: micuța se răsucise din nou și se așezase în poziție transversă, și mai dificilă.

Așa că nașterea prin cezariană era obligatorie. Nu pot să neg că mi-a fost teamă de intervenția chirurgicală, pentru că toate nașterile fuseseră naturale, însă, cu ajutorul anesteziei și al mâinilor iscusite ale domnului doctor, nu am simțit aproape nimic.

Iar operația a durat 45 de min. Multumesc echipei”, a scris Anca Serea pe contul personal de Instagram.

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah. În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David şi Sara.

Foto: Instagram

Citește și: 

Legendara trupă Metallica a cântat aseară la București un hit de-al lui IRIS…. împreună cu tot stadionul

Și-a injectat botox la subraț pentru a opri transpirația excesivă! Vedeta s-a filmat și a publicat clipul online.

Vedeta care face sacrificii mari pentru a-și păstra silueta. 18 zile a băut doar limonadă: „Este bine să îți cureți corpul din când în când”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete