Anca Serea vrea încă un copil: „Pe-al şaptelea o să îl fac, cu siguranţă”

Pentru Anca Serea, familia reprezintă esența vieții. După șase copii, mezina având doar un an, familia Sînă-Serea se gândește serios să mai aducă pe lume încă un copil. Deși se pare că cei doi întâmpină câteva probleme de ordin financiar, cu siguranță vor putea să le asigure copiilor lor tot ceea ce au nevoie.

Anca Serea a declarat în nenumărate rânduri că vrea să fie Albă ca Zăpada cu cei șapte pitici, iar de curând a confirmat acest lucru, în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta a spus că, în curând, al șaptelea copil va veni pentru că își doresc un nou membru în familie.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce.

Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum', a mărturisit Anca Serea, la Pro TV.

Frumoasa mămică-model a vorbit în emisiune despre felul în care a fost crescută și a declarat că viața nu i-a fost ca în povești, însă a fost frumoasă.

„Am avut o copilărie foarte frumoasă. Am fost crescută de bunica mea o bună perioadă de timp, iar, când am intrat la şcoală, am mers la Tecuci. A fost o copilărie simplă, dar frumoasă. Mâncăm fructe şi legume naturale, nespălate, fără griji', a mai spus vedeta.

Pandemia le-a adus probleme financiare

Veniturile familiei Sînă-Serea au fost afectate din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Pentru că nu au mai avut spectacole și evenimente, aceștia au strâns datorii de mii de euro, iar acum sunt somați de executori.

Potrivit wowbiz.ro, Anca ar avea o datorie de 2.136 de euro pe care nu a plătit-o și în prezent, din cauza dobânzii acumulate, ea ar avea de plătit 3.642 de euro, iar decizia se pare că este una executorie.

Mai mult de atât, din cauza unui credit făcut în 2016, aceștia sunt somați de bancă să-și achite datoria de încă 3.400 de euro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete