Anca Serea, metodele prin care reușește să aibă copii cuminți: „Adevărul este că nu…”

Anca Serea este una dintre cele mai frumoase femei din România. Prezentatoarea de știri se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Deși uneori ai zice că are o viață perfectă și nelipsită de griji, soția lui Adi Sînă întâmpină diverse provocări cu cei șase copii pe care îi are.

Anca Serea este extrem de activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi zilnic evenimente din viața sa. Recent, aceasta a fost în vacanță cu familia, mai puțin mezina, iar urmăritorii ei i-au adresat o mulțime de întrebări cu privire la locurile pe care le-au vizitat, dar și cum reușește să aibă copii atât de cuminți și cooperanți.

De-a lungul timpului, mulți dintre cei care îi urmăresc conturile de socializare s-au întrebat dacă aparține altei religii decât cea ortodoxă, având șase copii. Anca Serea a demonstrat că este o femeie sinceră și singurul argument plauzibil a fost că familia reprezintă pentru ea esența vieții. Mai mult decât atât, aceasta a declarat de nenumărate ori că și-ar mai dori un bebeluș.

Așadar, soția lui Adi Sînă pare a avea un praf de zâne, având în vedere modul în care reușește să mențină echilibrul în familia sa. Anca Serea a ales să răspundă pe pagina sa de Facebook celor care au vrut să știe „secretul' ei și metodele pe care le abordează pentru a primi din partea micuților cooperare, nu obediență.

„Sunt deseori întrebată cum de am copii atât de cuminți, care mă ascultă. Adevărul este că nu mi-am propus niciodată acest lucru, iar faptul că David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah se comportă astfel este pur și simplu o consecință firească a modului în care mă comport eu cu ei. Întotdeauna am privit copiii, și nu doar pe ai mei, ca pe niște persoane capabile să aibă trăiri, gânduri, sentimente, și nu ca pe niște ființe incapabile, cum observ de multe ori in jurul meu', a mărturisit Anca Serea pe contul său de Facebook.

Mai mult decât atât, ea a mai dezvăluit că adoptă un comportament bazat pe comunicare și pe respect. Ea este de părere că ceea ce oferă aia va primi, iar acest lucru nu este valabil doar în cazul adulților. Micuții sunt ca niște bureței care absorb orice informație, orice comportament, motiv pentru care alege să-i trateze așa cum i-ar plăcea ei să fie tratată.

„Copiii au mai multă putere de decizie și control decât înțelegem sau vrem să recunoaștem, iar eu am ales să îi respect și să îi tratez exact cum mi-ar plăcea mie să fiu tratată. În plus, nu las să treacă nici măcar o zi în care să nu le spun cât de mult îi iubesc.

Este extrem de important, din punctul meu de vedere, ca orice copil, pe lângă un confort material, să aibă parte în căminul său de siguranță și de foarte multă iubire. Nu în ultimul rând, încerc să petrec cât mai mult timp alături de copii, un alt ingredient important pentru o relație reușită părinte-copil, timpul de calitate creator de amintiri memorabile', a mai spus Anca Serea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete