Gestul lui Kate Middleton făcut părinților ei prezenți la Wimbledon

Kate Middleton a avut grijă să recunoască câteva fețe cunoscute în timpul debutul său din 2022 la Wimbledon. Părinții săi, Carole și Michael Middleton, au participat și ei pentru a doua oară în acest an.

Kate și Prințul William au revenit marți la unul dintre evenimentele preferate ale verii, la fel ca și părinții Ducesei de Cambridge, Carole și Michael Middleton. Deși au fost cu toții așezați în loja regală, Kate nu a fost alături de părinții ei, totuși, ea a avut grijă să le trimită un sărut și să le facă cu mâna imediat după ce a luat loc la celebrul turneu de tenis.

Kate Middleton, care a purtat pentru această ieșire o rochie cu buline albastre și cercei cu perle, este o fană a turneului de mai mult timp, fiind prezentă în tribună alături de familia ei înainte de a se căsători cu Prințul William în 2011, scrie People.

Le prince William, duc de Cambridge, et Catherine (Kate) Middleton, duchesse de Cambridge, dans les tribunes du tournoi de Wimbledon au All England Lawn Tennis and Croquet Club à LondresSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Întreaga familie Middleton participă la Wimbledon aproape în fiecare an – de fapt, Carole și Michael au urmărit meciurile săptămâna trecută, în timp ce fratele lui Kate, James, și soția sa, Alizee, au asistat luni la evenimentul sportiv.

Sora lui Kate Middleton, Pippa, care în prezent este însărcinată cu al treilea copil cu soțul ei, James Matthews, este, de asemenea, un fan. În 2019, Pippa s-a alăturat lui Kate și Meghan Markle pentru a urmări finala feminină.

Kate și prințul William, ambii în vârstă de 40 de ani, plănuiesc să se mute de la reședința lor londoneză de la Palatul Kensington la o nouă reședință, în Berkshire, comitatul care găzduiește reședința principală a reginei, Castelul Windsor.

Deși școlarizarea celor trei copii ai lor a fost principalul motiv pentru a face această schimbare, există și alte beneficii: vor fi mai aproape de părinții lui Kate, care locuiesc în Bucklebury, unde Kate și cei doi frați ai ei au crescut.

Kate rămâne apropiată de familia ei. De fapt, Kate și prințul William au sărit peste Crăciunul cu familia regală în 2016 pentru a participa la o slujbă religioasă în apropierea casei din copilărie a lui Kate, alături de părinții și frații ei.

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete