Anca Neacșu, primele declarații după divorț: „Sunt mai multe lucruri la mijloc”

Anca Neacșu și-a luat prin surprindere apropiații atunci când la începutul verii 2022 a anunțat că va divorța de cel care i-a fost soț timp de 10 ani. Recent, cei doi au ajuns în tribunal și judecătorii au decis desfacerea căsătoriei.

Anca Neacșu a trecut prin câteva emoții de nedescris când a intrat în sala de judecată și a făcut primele declarații. Aceasta avea lacrimi în ochi, deși a mărturisit că a acceptat despărțirea. Din cauza faptului că s-a căsătorit în Turcia, divorțul nu a putut avea loc la notar, însă fosta membră a trupei A.S.I.A a declarat că nu au întâmpinat probleme.

anca-neacsu-1-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„E o decizie luată de comun acord. (…) Îmi pare rău că ne întâlnim și în situații ca astea. Nu e o zi frumoasă pentru niciun om, e un capitol care se încheie după 10-11 ani. Asta e situația, asta e procedura. De comun acord, dar asta e procedura. M-am măritat în Turcia, mă separ în România. (…) El e cetățean străin, sunt mai multe lucruri la mijloc și până la urmă a trebuit să facem aici.

Am încercat amândoi în ultimul timp și până la urmă s-a ajuns aici. (…) Avem ceva (n.r. de împărțit), dar ne-am înțeles. Suntem în regulă. Nu cred (n.r. că ne vom împăca). Chiar am vorbit și ieri, sperăm să se închidă din prima. Sunt un pic stresată, că nu am avut de-a face cu asemenea situații, nu am intrat niciodată într-o sală de judecată. Pot să spun că-mi tremură picioarele', a declarat Anca Neacșu.

Frumoasa blondină a mărturisit că părinții sunt extrem de afectați de divorțul ei.

„Părinții sunt cei care suferă. Eu sunt ok. Chiar mi-am revenit. După două-trei luni, după ce mi-a părut rău… și lui. Ne-am revenit. Acum nu știu de ce plâng. Și în sală începusem un pic, dar nu știu de ce… De emoții, că n-am mai trecut niciodată prin așa', a mai spus cântăreața pentru Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete