Ce spune Lavinia Petrea despre o posibilă plecare de la Pro TV? „Au fost oferte pe care le-am primit și m-am simțit onorată”

Lavinia Petrea are aproape 40 de ani și are trei copii. Dincolo de viața personală, ea e prezentatoare la Pro TV, post la care lucrează de aproximativ 20 de ani. Într-un interviu pentru impact.ro, ea a dezvăluit ce oferte a primit de la alte televiziuni, dar și de ce nu a renunțat la contractul cu Pro TV.

Prima dată Lavinia Petrea a fost reporter la Pro TV. După ani de zile, ea a primit postul de prezentator. „Mă fascina televiziunea, dar mi se părea aproape imposibil pentru mine să fac asta, pentru că eram foarte timidă. Pentru mine chiar a fost o modalitate de a mă trata. Am profitat din plin de ocazia pe care am avut-o atunci, când în timpul facultății a trebuit să fac o perioadă de practică. Aveam 19 ani când am venit, prima dată, în Pro TV, în practică.

După acea perioadă, am avut norocul să mă aflu într-un moment în care Pro TV își căuta o altă generație de reporteri, de regulă așa se întâmpla, așa se întâmplă și acum. Sunt recrutați dintre studenții care vin în practică și împreună cu vreo 10 colegi am rămas într-o perioadă de probe și vreo 4 am fost angajați într-un final. Am fost reporter de noapte, așa am început, apoi am trecut pe zi, apoi am fost la redacția sport, acolo unde am făcut primele transmisiuni live. Pentru mine aia a fost cea mai bună școală în materie de transmisiuni live și vorbire liberă. După care m-am întors la secția eveniment, în redacția știrilor și în curând cred că o să fac vreo 20 de ani de când sunt acolo', a declarat, pentru Impact.ro, Lavinia Petrea.

lavinia-petrea-pro-tv-oferte-televiziune-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De-a lungul anilor, ea a fost contactată și de alte televiziuni, a primit oferte. Pe toate le-a refuzat și a rămas la Pro TV, unde se simte ca într-o familie.

„Poate în primul rând pentru că aici am crescut și eu mă atașez foarte mult de locuri, de persoane, nu vreau să vorbesc așa de acum gândindu-mă la viitor, dar nu cred că aș putea face asta în altă parte. Cred că dacă nu aș mai face televiziune aici, nu aș mai face nicăieri altundeva. Au fost oferte pe care le-am primit și m-am simțit onorată, dar inima mea a fost și este aici. Îmi iubesc atât de mult colegii și cred că mare parte din cheia succesului o reprezintă legătura ta formată într-o echipă și conexiunea dintre persoane și felul în care te simți împreună', a declarat, pentru Impact.ro, Lavinia Petrea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete