Anamaria Prodan, scandal cu Iulia Albu. Criticul de modă a râs de ea la TV: „Are tot cartierul pe ea”

Anamaria Prodan a răbufnit la adresa Iuliei Albu, după ce aceasta din urmă a comentat ironic ținuta impresarei în cadrul show-ului difuzat de Antena 1, America Express. Ce spune despre criticul de modă.

La vârsta de 50 de ani, Anamaria Prodan a impresionat publicul cu prezența sa la „America Express' alături de echipa formată din Cătălin și Romică Țociu. Cu toate acestea, Iulia Albu nu a ezitat să își exprime opinia într-un mod sarcastic.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost criticată pentru ținuta sa, formată dintr-un maiou alb, pantaloni cargo și bijuterii prețioase. „Are tot cartierul pe ea!”, a comentat Iulia Albu.

„Anamaria Prodan a reintrodus maioul tetra în viețile noastre. Credeam că l-am îngropat odată cu anii 2000', a fost comentariul Iuliei Albu, la adresa vestimentației afișate în emisiune de Anamaria Prodan.

„Anamaria venise toată aranjată. Cu cerceluși, cu inele, cu brățări, ceasul scump la mână', a spus Sânziana Negru în timp ce o admira pe impresară. „Cum toată lumea știe, Anamaria Prodan este o femeie foarte puternică, care te pune la punct doar când te uiți la ea. Nu știu câți ani are, dar e țiplă femeia și zici că are 20 de ani', a spus Alexia Eram, potrivit Libertatea.

Anamaria Prodan, alături de Romică și Cătălin in cursa de aseara_4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

„Am ajutat-o atunci când și cu găina pe cap sau în brațe, nimeni nu îi dădea atenție'

La aflarea comentariilor Iuliei Albu, Anamaria Prodan nu s-a lăsat mai prejos și a reacționat vehement. Ceele două au avut o relație apropiată în trecut, iar această controversă recentă sugerează că lucrurile s-au schimbat semnificativ între ele.

„Despre doamna de care mă întrebați, nu vreau să comentez, căci aș da prea multă importanță celor care se cațără pe spatele meu să apară prin ziare. Nici nu am dat importanță și nici nu dau. Nu mă uit la comentarii și chiar nu am prietenie cu nimeni. 

Am cercul meu de prieteni mic, dar cu mare valoare intelectuală și spirituală. Repet, dacă doamna respectivă, atunci când vorbește despre mine își face un ban să ducă acasă o pâine, mă bucură enorm. 

Eu sunt Anamaria Prodan și nu am cum să dau atenție acestor doamne. Îmi aduc aminte însă că am ajutat-o în viața asta pe această doamnă enorm și sunt mândră de acest lucru. Am ajutat-o atunci când și cu găina pe cap sau în brațe, nimeni nu îi dădea atenție. I-am luat apărarea! 

Așa se vede caracterul oamenilor, căci cel ce vorbește urât de cel ce i-a dat o pâine să mănânce, se va întoarce mereu să muște mâna care-l hrănește toată viața. Ține de educație, măreție și omenie. Să-i dea Dumnezeu minte, fericire și multă sănătate!', a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete