Anamaria Prodan, noi detalii despre custodia lui Bebeto: „El nu vrea”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Mai mult decât atât, pentru că au un copil minor, cei doi vor avea și un proces de custodie.

Laurențiu Reghecampf a solicitat Ordonanță Președențială pentru ca minorul să poată merge în vizită la el. Acesta locuiește împreună cu actuala iubită în Craiova. Anamaria Prodan susține însă că nici o lege nu-l va putea obliga pe Laurențiu Jr. să meargă la tatăl lui.

„Asta va decide numai copilul! Nu poate să-l oblige nici o lege pe copilul meu să meargă la Craiova, dacă el nu vrea! Este de toată jena ce s-a întâmplat! Mi-a trimis autoritatea tutelară la Snagov, dar adresa era greșită. Pesemne că acest avocat al lui Laurențiu Reghecampf nu știe nici numărul casei la care locuiesc, așa de bine cunoaște cazul. Căutau doamnele respective un număr care nu există pe strada noastră', a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Mai mult decât atât, impresara este foc și pară și pe avocatul lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta susține că reprezentantul antrenorului ar fi făcut niște remarci nepotrivite la adresa sa, motiv pentru care îl va da în judecată.

„Avocatul lui Laurentiu Reghecampf se va alege cu proces penal pentru toate inepțiile debitate în ultima vreme! Pesemne, e vreun avocățel, care a pus și el mâna pe un proces cu notorietate, că nu am mai auzit de el până acum. Să sperăm că va fi plătit. Domnul avocat și-a permis să facă niște afirmații la adresa mea pentru care va plăti greu', a mai declarat impresara.

Anamaria Prodan vrea ca procesul să se încheie cât mai curând și până de Paște să aibă statut de femeie divorțată.

„Eu vreau să se termine cât mai repede acest divorț. Până după Paște sper să fiu divorțată!', a spus Anamaria Prodan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete