Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț amiabil înainte de Paște? Ce au discutat avocații lor

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Avocații celor doi s-au întâlnit la Judecătoria Buftea, acolo unde au decis să le propună clienților lor o întâlnire pentru o încheiere amiabilă a procesului.

Momentan, nici Anamaria Prodan și nici Laurențiu Reghecampf nu au confirmat sau infirmat dacă se vor vedea pentru a încheia procesul. Avocații lor au oferit un interviu la Prima TV unde au dezvăluit ce se va întâmpla în următoarea perioadă.

Iată ce au declarat avocații la TV, ce conversație au avut cei doi în fața camerelor de filmat.

Avocat Anamaria Prodan: Avem un următor termen pe 13 mai, s-a făcut un pas înainte vizavi de probe. Se vor face anchetele sociale la soți și vedem după ce se va întâmpla. Suntem în parametri normali ca să spunem așa. Instanța își face treaba, noi ne facem treaba, mergem înainte.

Avocat Laurențiu Reghecampf: Totodată am făcut un pas înainte, zic eu, cu colegul avocat. Să stabilim în principiu o întâlnire, dacă și părțile își vor dori și să încheiem amiabil. Vom vedea, noi propunem, e dreptul lor să accepte sau să refuze, săptămâna viitoare ne vom întâlni și vom vedea ce iese. Toți pierdem.

Avocat Anamaria Prodan: Vom încerca să mediem o înțelegere între părinți că poate terminăm cu multiplele dosare pe care le avem și de-o parte și de alta și poate ajung la o înțelegere părțile.

Avocat Laurențiu Reghecampf: Noi vom propune această întâlnire, suntem convinși că sunt deschiși, suntem oameni maturi, își doresc cu toții să soluționăm rapid cauzele și este și normal să fie așa pentru minor. El este cel mai important.

Avocat Anamaria Prodan: Dacă noi cu domnul avocat am făcut un pas înainte, probabil și clienții noștri ne vor asculta sfaturile și săptămâna viitoare poate reușim să mediem.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la divorț după aproximativ 15 ani de căsnicie. Au împreună un băiețel, pe Laurențiu jr.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete