Anamaria Prodan, noi declarații despre Laurențiu Reghecampf: „Dacă nu îi plăceau femeile ușoare, astăzi era printre cei mai buni antrenori ai lumii”

Mai e aproximativ o lună de zile până la prima înfățișare în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, dar cu toate acestea cei doi nu au ajuns la o înțelegere. Impresara a apărut în podcastul de pe Youtube al lui Codin Maticiuc unde a făcut noi dezvăluiri despre antrenor.

Pe 7 februarie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se întâlnesc la Judecătoria Buftea. Până atunci, impresara l-a acuzat în repetate rânduri că antenorul a luat din averea familiei. În plus, ea spune că acum că l-a făcut celebru pe Reghe.

„Laurențiu Reghecampf era un jucător în Liga a II-a. Muncitor, foarte muncitor și perseverent. Noi am mai fost împreună când eram copii, când eram mai mici. Ne-am reîntâlnit cumva, eu de asta am crezut că e un semn, după 13 ani să te reîntâlnești cu cineva. E chiar frumos. Eu îmi doream foarte tare un băiat și am zis că schimb 1000 de bărbați până fac un băiat. Aveam două fete, una după alta făcute. Și nu-mi găseam pe cineva să fac un băiat. Și el avea copii, o fetiță i-a murit. Avea un băiețel, avea vreo 4-5 ani și practic a crescut lângă mine. Și uite că la 36 de ani am rămas gravidă și am știut că o să am băiat. (…) A ieșit cel mai frumos și deștept băiețel din lume”, a povestit Anamaria Prodan.

anamaria prodan si laurentiu reghecampf 5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În plus, în podcastul de pe Youtube, Anamaria Prodan a declarat că e de părere că antrenorul nu a mai rezistat la nivelul ei, că a renunțat la viața alături de ea și acum el a decăzut. „Laurențiu terminase cu fotbalul, avea niște probleme medicale. Am stat, m-am gândit și i-am zis: Ok, tu mă asculți pe mine și îți fac o carieră cum nu s-a mai pomenit. Dacă mă vei asculta vei ajunge numărul 1. Și a fost numărul 1. El a mers din ce în ce mai bine. Nu exista nimeni să-l atingă, nu permiteam cuiva să-l atingă. Îi mușcam pe toți de gât dacă îndrăzneau să se uite către el. Am fost și bodyguard, și soție, și iubită. El a ascultat orbește. Eu îi făceam interviurile, habar n-avea, îi făceam filmulețele motivaționale după fiecare meci. Cred că a fost foarte mult pentru el. Ține tot de educație, când nu știi să gestionezi…I-a luat Dumnezeu mințile, și-a descoperit latura asta, iubirea pentru femeile mai ușoare….mai slăbuțe! Asta a fost marea problemă a lui. Dacă nu avea problema asta, el astăzi era în primii antrenori ai lumii. (…)

A trecut. Sunt opt ani de când ne tot luptăm. Și asta ca să aibă și copilul meu un exemplu. Eu dacă am trăit printre ei știu că sunt bărbați mai slabi de îngeri cărora le iau mințile fetițele astea din oraș, care excelează în alte domenii. Atunci când nu îți respecți familia…viața personală și profesională merg mână în mână. Dacă ești un dobitoc și alergi după toate fetele din oraș, nu te mai ții de meserie.”, a mai spus agentul Fifa.

„Eu am fost exigentă pentru că așa m-au crescut ai mei. Ca antrenor, dacă nu ești concentrat 100%, te-au dat afară. Nu știi să faci nimic altceva. El a ajuns acum la un salariu de 15.000 pe lună, de la 2-3 milioane de euro. E direct în picaj.”, a mai spus ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete