Andrei Ștefănescu a uitat-o pe Antonia. Cine este femeia care i-ar fi cucerit inima?

Andrei Ștefănescu este unul dintre cele mai discrete vedete de la noi din țară. La fel a fost și căsnicia pe care a avut-o cu Antonia. Cei doi și-au trăit povestea de dragoste departe de ochii curioșilor și la fel au și încheiat-o în toamna anului trecut.

Divorțul dintre Andrei și Antonia a fost unul amiabil, fără prea multe valuri, cei doi alegând să rămână în relații bune pentru a-i oferi băiețelului lor o creștere frumoasă și sănătoasă emoțional.

Dacă Antonia a recunoscut că este într-o relație cu chef Enzo, acum se pare că a venit rândul lui Andrei să-și deschidă din nou inima. Potrivit cancan.ro, vedeta de la Antena 1 ar fi într-o relație cu o colegă din același trust, însă nu a vrut să ofere detalii despre acest lucru. Cea care i-ar fi pus inima pe jar este prezentatoarea TV, Ștefania Duca. Aceasta a format un cuplu timp de 6 ani cu F. Charm.

Relația lor nu a fost confirmată, dar nici nu au negat, însă pe rețelele de socializare au fost postate fotografii în care se observă că cei doi poartă același model de brățară. Acest gest ar putea însemna o mică uniune ca între îndrăgostiți sau o pură coincidență.

Andrei Ștefănescu nu a oferit foarte multe detalii despre despărțirea sa de Antonia, însă a declarat că relația lor este una civilizată și ori de câte ori au timp, îl petrec împreună cu băiatul lor.

„Dacă aș putea să explic…nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât.

Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă.

Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva.

Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoare. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată', a declarat Andrei Ștefănescu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete