Anamaria Prodan joacă dur. Vrea custodie exclusivă și o pensie alimentară imensă: „Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut pe 7 februarie primul termen în procesul lor de divorț. Cei doi nu s-au prezentat, însă lupta lor continuă.

Anamaria Prodan a declarat recent că vrea să obțină custodie exclusivă a fiului lor, Bebeto, iar Laurențiu Reghecampf ar putea fi nevoit să scoată din buzunar 5000 de euro pentru a-i plăti minorului pensia alimentară.

„Voi încerca să demonstrez că Laurențiu Reghecampf este în cuplă total în destrămarea căsniciei noastre. Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești, voi face tot ce îmi stă în putere să obțin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru. Bebe nu are ce învăța de la Reghecampf, comportamentul lui în relația cu acea fată de oraș este mai mult decât grăitor', a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK, citat de Libertatea.

Pe de altă parte, antrenorul de la Universitatea Craiova își dorește să aibă custodie comună și este de părere că Laurențiu Jr. este destul de mare și va dori să-și vadă tatăl. De asemenea, fostul partener de viață al impresarei este de părere că doar instanța va decide ceea ce este mai bine pentru minor, nu Anamaria Prodan.

„Eu am cerut să fie custodie comună. Dacă nu se va putea acest lucru, eu o să fiu de acord să fie și la Anamaria, nu am nicio problemă. Bebe face deja 14 ani, e deja mare. Dacă ea vrea custodie exclusivă, vom vedea ce se va întâmpla. Până atunci, nu cred eu că Anamaria este în măsură să spună ce hotărâre va lua curtea judecătorească.

Nu cred că voi depinde de acordul ei să îmi văd copilul, va veni copilul singur să se vadă cu tatăl lui. Nu cred că poate să îl oblige pe Bebe așa cum face cu mine, să mă oblige să stau lângă ea', a spus Laurențiu Reghecampf.

Potrivit legii, antrenorul de la Universitatea Craiova va fi nevoit să plătească o pensie alimentară considerabilă, a dezvăluit Anamaria Prodan. Potrivit spuselor acesteia minorul ar trebui să primească lunar 5.000 de euro.

„Da, normal că voi solicita, conform legii, pensie alimentară. E adevărat, Bebe nu stă în cei 5.000 de euro pe care i-ar putea obține de la Laurențiu Reghecampf, dar sunt curioasă pe unde va scoate cămașa când va fi nevoit să plătească. Dar asta, deja, nu mai este treaba mea, va fi problema lui să îi explice acelei fete ce s-a întâmplat și de ce nu mai are bani', a mai spus, pentru sursa mai sus menționată, Anamaria Prodan.

Dacă impresara este hotărâtă să lupte dur, Laurențiu Reghecampf este de părere că ceea ce declară fosta soție nu este demn de un părinte. Mai mult decât atât, el nu ar interzice copiilor lui să nu-și vadă mama.

„Divorțul este divorț, partajul este partaj și va fi făcut după. Discuțiile astea sunt duse în altă sferă și nu își au rostul. Dacă o mamă poate să vorbească asemenea lucruri… Dar eu, unul, nu aș putea să îl oblig pe vreunul dintre copiii mei să nu își vadă mama. Mi se pare de bun simț, iar când ai asemenea răutate și ai asemenea gânduri, mie mi se pare că nu te numești părinte.

Pentru mine Bebe va avea libertatea totală, să stea cu cine vrea, să vorbească cu cine vrea, iar aici mă refer și la relația dintre mine și mama lui. Nu am cum eu să impun copilului așa ceva, iar nici Anamariei nu o să îi impun ceva, mai ales asemenea bazaconii', a mai spus și Laurențiu Reghecampf pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete