Anamaria Prodan îi acordă divorțul lui Laurențiu Reghecampf, cu o condiție. Ce trebuie să facă antrenorul de urgență

În aproximativ o lună și jumătate, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au prima înfățișare în procesul de divorț. Până atunci, impresara iese în spațiul public și îl acuză pe soț că a luat din averea familiei și cheltuie banii cu Corina, femeia care îi va dărui un copil anul următor. Vedeta a explicat că e dispusă să se despartă legal rapid de el cu o condiție.

La Antena Stars, Anamaria Prodan a susținut că Laurențiu Reghecampf e controlat de actuala lui iubită. Mai mult decât atât, ea susține că antrenorul a fost șantajat de Corina Caciuc inclusiv în ziua în care ea și soțul și-au reînnoit jurămintele, acesta fiind motivul pentru care ar fi dispărut de la petrecere, notează antenastars.ro.

anamaria prodan si laurentiu reghecampf divortSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„De-acum încolo va da socoteală. Din moment ce ai puțin creier, iar eu am crezut toată viața că are creier, și că l-am învățat atât de mult în viață, să fie demn. Iar tu să îți faci ședințe cu o neica – nimeni, o necunoscută, una pe care ști că ai adus-o prin casă pentru care ai făcut toate nenorocirile pământului… Presa îmi dă poze cu mașinile mele, ale familiei mele, și „Gură de aur', cum se numește fata asta, trage de portieră că nu știe în ce direcție se deschide portiere, atunci ai o problemă cu mine. Atunci i-am spus lui Reghe că dacă ne rupe portiera, trebuie să așteptăm 6 luni pentru piese de schimb', a spus impresara la Antena Stars.

Anamaria Prodan a spus că ea și soțul urmează să se prezinte la primul termen în procesul de divorț, dar până atunci mai sunt acțiunile penale înaintate de Anamaria Prodan: „Pe 7 februarie e primul termen la divorț, dar până atunci sunt procesele penale, în care Reghecampf trebuie să spună unde s-au dus banii. Cu pozele la fel, trebuie să vedem cum a dat pozele cu mine. În 49 de ani, nimeni de pe pământ nu a avut vreo fotografie cu mine goală. Dacă a șters mail-ul înseamnă că domnișoara Gură de Aur are acces la mailul lui'.

„Dacă nu are voie să vină acasă să-și vadă copilul, înseamnă că nu are voie nici telefonul în mână să-l țină. Tot orașul se distrează! Când ajungi așa, mai bine te bagi sub pământ, dispari undeva să nu te vadă nimeni. L-am întrebat de ce a transferat banii copiilor lui și m-a rugat să-l iert și s-a jurat pe copiii lui că a șters tot și că nu-l mai șantajează amanta. (…) Și după ce a făcut nunta a avut mesaj că dacă nu pleacă în 30 de minute e belea mare. Oare cu ce te poate șantaja o astfel de femeie ca după nuntă și după ce te iartă de cinci ori familia să dispari fără să mai dai un semn?!', a mai dezvăluit impresara.

Condiția pusă de Anamaria Prodan

Pentru a divorța rapid de Laurențiu Reghecampf, impresara a spus că va permite acest lucru dacă antrenorul îi va returna bunurile și banii luați. Într-un comunicat de presă, el a spus că nu a luat nimic din averea familiei.

„Trebuie să aducă înapoi tot ce a furat și e liber să plece, să dispară pentru 1000 de vieți. Vorbim de sume mari, pe care amanta și neamul ei dacă se nășteau de 4 miliarde de ori nu puteau să vadă sumele astea. Amețeau când le citeau. Nici măcar nu e vina ei, e vina omului că și-a bătut joc de averea copiilor lui', a spus impresara la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete