Anamaria Prodan, goală în dormitor alături de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, goală în dormitor alături de Laurențiu Reghecampf

La scurt timp după ce și-au reînnoit jurămintele de nuntă, au apărut zvonuri că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează.

Bomba a fost lansată după ce Reghe a declarat presei că se va despărți de soția sa, însă Anamaria a infirmat toate cele spuse de antrenor. Știrile despre relația lor au continuat să apară și să se scrie că cei doi nu mai sunt un cuplu.

De mai bine de două săptămâni, impresara a luat cu asalt conturile sale de socializare și a postat, aproape obsesiv, poze cu ea și soțul ei și email-uri personale în care își declarau dragostea. De ce? Ei bine, Anamaria Prodan a vrut să demonstreze tuturor pe această cale că mariajul lor nu este distrus și iubirea dintre ei crește de la o zi la alta.

Mai mult decât atât, impresara a postat o imagine destul de intimă de la ei din dormitor. Cei doi par a fi dezbrăcați în pat. Poza a strâns numeroase aprecieri și mesaje de admirație.

Într-o declarație oferită în urmă cu mai puțin de două săptămâni, Anamaria spunea că a discutat cu Laurențiu despre divorț, iar acesta i-ar fi spus să nu se mai discute acest subiect.

„Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: «Ana, oprește circul ăsta». Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta, pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru.

Mi-a spus: «Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară». Și așa voi face', a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete