Andreea Tonciu, planuri mărețe  de viitor. Ce a declarat bruneta despre al doilea copil?

De o lungă perioadă de timp, Andreea Tonciu a luat o pauză de la aparițiile publice și s-a concentrat pe soțul și fetița ei. Cei trei formează o familie extrem de frumoasă și unită, iar de curând, focoasa brunetă a declarat că își dorește încă un mic membru.

În prezent, Andreea se află în vacanță alături de soțul ei, însă nu a refuzat o videoconferință în cadrul emisiunii „Showbiz Report', unde a făcut o mărturisire inedită. Aceasta nu a ascuns faptul că își dorește să devină mamă din nou, iar la acest lucru va începe să „muncească' din septembrie, deoarece vara aceasta are multe proiecte în derulare și puțin timp la dispoziție.

„Poate din septembrie când ne vom duce noi doi. Deocamdată nu ne gândim la așa ceva, avem alte priorități. Dacă s-ar întâmpla nu sunt adepta să-l dau afară și normal că l-aș opri', a mărturisit Andreea Tonciu.

În mod clar, dacă familia s-ar mări și spațiul unde locuiesc trebuie să fie mai mare. Despre acest vis, Andreea a precizat că speră ca într-un viitor apropiat să se mute într-o casă mai mare.

„Vreau să mă mut într-o casă mai mare, îi spun soțului de un an și ceva că vreau să mă mut într-o casă mai mare', a mai declarat soția lui Daniel Niculescu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete