Sebastian Dobrincu și Alexandra Ungureanu, scene tandre de față cu iubita artistului: „Ea nu, nu avea nicio treabă”

Sebastian Dobrincu și Alexandra Ungureanu au filmat recent pentru un nou videoclip și au jucat rolul unui cuplu. Cei doi au avut scene tandre de față cu Ioana Ignat, iubita concurentului de la Survivor România 2023.

Alexandra Ungureanu și Sebastian Dobrincu au lansat melodia „Stai lângă mine', iar pentru videoclip au fost nevoiți să joace rolul unui cuplu. Artista a fost încântată de proiectul pe care l-a avut cu concurentul de la Survivor România 2023.

„Nu mă consider o actriță foarte bună din singurul motiv că în momentul în care am o părere, o stare, simt ceva vizavi de cineva sau un context se vede foarte bine pe fața mea, nu pot să joc. Dar cine știe, cu puțin antrenament… poate o să îi cer Iulianei Beregoi lecții de actorie. Am cântat împreună, poate mă ajută și pe partea aceasta. Dacă iese ceva din mine, o să fiu o tânără speranță', a declarat Alexandra Ungureanu pentru ego.ro.

alexandra-ungureanu-si-sebastian-dobrincu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

La filmări a participat și Ioana Ignat, iubita cântărețului, care nu a fost deloc deranjată de gesturile partenerului său. Alexandra Ungureanu își mai dorește astfel de videoclipuri pe viitor.

„Îmi doresc de la clipurile mele muzicale să fie tot mai complexe și să mă pună în valoare făcând mai mult decât play pe piese, ci, pur și simplu, jucând în povești. Așa cum a fost clipul pe care tocmai l-am scos cu Sebi Dobrincu în care, mă rog, jucăm acolo rol de cuplu. Foarte interesant, ce să zic. Mai ales să te îmbrățișezi cu omul în fața prietenei lui a fost o experiență interesantă și se poate. Ea nu, nu avea nicio treabă, nici nu se uita la noi, era pe telefon. A fost interesant. O să mă gândesc la această variantă'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete