Anamaria Prodan a mers la mormântul Ionelei Prodan, mama ei. Ce declarații a făcut din cimitir: „O să fim iar împreună”

Duminică, Ionela Prodan a mers la mormântul Ionelei Prodan. De Sfântul Ioan, impresara i-a adus un omagiu mamei sale.

Ionela Prodan a rămas pentru totdeauna în amintirea și sufletul Anamariei Prodan, care are grijă întotdeauna să îi aducă un omagiu cu fiecare ocazie. Anamaria Prodan a mers ieri la mormântul mamei sale, de acolo de unde a plecat acasă și unde a întins o masă în cinstea îndrăgitei artiste Ionelei Prodan, alături de prieteni și cei apropiați.

„Cumva am înțeles că s-a dus și s-a dus unde este frumos și bine. Păstrez doar amintire frumoase, urâte nu am avut oricum. Știu că se bucură, știu că e acolo cu mine mereu și mă veghează. Acum când o să ajung acasă o să îmi invit prietenii, să mâncăm și să ne aducem aminte de ea.', a declarat Anamaria Prodan, din cimitir, conform Spynews.

„Cred că e parte din mine mereu. Eu sunt bucățică ruptă din ea și trebuie să continui ce a început ea. Avem același drum în viața. La tot semnăm cu ea. Am învățat de la mama și de la tatăl meu că viața e făcută din clipe și momente. Zâmbesc și sunt foarte bine. Sunt fericită. Când o să fim iar împreună. ', a mai spus vedeta.

Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan, la un an de la moartea mamei sale, Ionela ProdanSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Anamaria Prodan, declarații despre oamenii nu așa de bogați ca ea: „Trăiesc mai liniștit și mai lejer. Cei care au bani și averi și proprietăți, nu prea dorm'

Pe 17 decembrie, de ziua ei, Anamaria Prodan a împlinit 51 de ani și a făcut o serie de dezvăluiri în exclusivitate pentru Antena Stars. Vedeta a mărturisit că toată averea o va lăsa celor trei copii ai ei, Rebecca, Sarah și Laurențiu Jr. Inclusiv casa din Las Vegas, acolo unde va petrece la trecerea dintre ani.

„Mergem în America (nr. de sărbători), toți, acasă, cu familia, cu sora mea pe care nu am văzut-o de multă vreme. Abia aștept. La casa mea, în Vegas. Nu o s-o vând, este a copiilor mei. Muncesc, dar nu vând nimic din ce este al copiilor. Nici mama mea nu a vândut niciodată nimic, ne-a lăsat nouă. Pot, am două mâini, două picioare, pot munci și ce am făcut trebuie să las copiilor mei’, a spus Anamaria Prodan la Xtra Night Show, conform antenastars.ro.

Anamaria Prodan a spus și ce sacrificii face pentru a fi o femeie împlinită din punct de vedere financiar. ‘Multă lume înjură oamenii bogați. Nu e ușor să fii bogat. Oamenii care nu au atât de multe lucruri, trăiesc mai liniștit și mai lejer. Cei care au bani și averi și proprietăți, nu prea dorm. Muncește Anamaria Prodan, în fiecare zi, de la 6 dimineața și până la 1 noaptea. Fară pauză. Dacă dorm 2-3 ore pe noapte, e minune, de mulți ani. Așa a fost și mama, asta e’, a mai adăugat Anamaria Prodan la Xtra Night Show.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete