Ana Pîrvulescu, replică pentru cei care îi critică fetița că e prea răsfățată: „Mă supăr așa doar pe moment”

Ana Pîrvulescu a reacționat după ce fiica sa, Ania, a fost criticată pe Internet că este prea răsfățată. Sora Elenei Gheorghe a fost deranjată de remarca făcută de un fan.

Pe rețelele de socializare, Ana Pîrvulescu obișnuiește să își expună des copiii, mai ales că micuța Ania a topit inimile urmăritorilor. Sora Elenei Gheorghe a primit într-o zi un mesaj de la un bărbat, care i-a spus că fiica sa este prea răsfățată și că mereu este într-o competiție cu verișoara ei, Ame.

„Poate pe moment te supără ceva, mai ales dacă comentează la adresa copilului sau cine știe, e normal să te supere pe moment, așa e la orice mamă. Dar să știi că majoritatea oamenilor care fac asta sunt oameni fără ocupație, care niciodată nu se vor privi pe ei în oglindă, tot timpul se vor uita în ograda celuilalt.

Adică sunt genul de oameni care probabil nu au serviciu, care poate că și-ar dori să aibă ce ai tu și din alte motive nu reușesc asta, așa că îți caută nod în papură. Lăsând la o parte orice lucru, eu îi compătimesc și nu pot să spun că am ceva cu ei. Mă supăr așa doar pe moment”, a mărturisit Ana Pîrvulescu, pentru WOWbiz.ro.

Ania-si-Ana-PirvulescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Sora Elenei Gheorghe acceptă sfaturile din partea oamenilor care sunt avizați să vorbească despre educația unui copil. De asemenea, ea se interesează zilnic la grădiniță despre evoluția micuței Ania.

„Referitor și la mesajele pe care le-am primit despre Ania, am stat mult timp să mă gândesc dacă să îi răspund sau nu. Am văzut că de-a lungul timpului mi-a mai scris și nu erau mesaje răutăcioase. Era bărbat și m-am gândit că era și mai și.

Poate o mamă să mai zici că își dă cu părerea, dar nici ea nu are voie să își dea cu părerea despre alt copil decât al ei. Nu e nici profesoara Aniei, că eu sunt genul de persoană care mereu întreabă și când merg la grădiniță întreb dacă totul este ok, dacă trebuie să mai lucrăm. Țin cont de părerea oamenilor, dar de părerea unor specialiști care îmi cunosc copilul cu adevărat, nu că l-au văzut pe Instagram.

În special pe oamenii aceștia îi compătimesc pentru că sunt niște oameni care nu prea au o ocupație, sunt nefericiți și atunci își găsesc și ei tot felul de activități', a mai explicat Ana Pîrvulescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete