Ana Morodan, primele declarații după ce s-a zvonit că a fost dată afară de la Antena Stars din cauza unor presupuse beții: „Nu sunt un om tocmai comod”

Ana Morodan a avut o primă reacție după ce în presă s-a zvonit că emisiunea ei de la Antena Stars nu va mai avea al doilea sezon din cauza unor neînțelegeri, unele presupuse beții. Conform Fanatik, emisiunea ei, „Reală by Ana Morodan', va avea și al doilea sezon la TV.

„Nicio televiziune nu te ține dacă nu există audiențe. Prin urmare, noi filmăm în continuare. Cine poate să creadă așa ceva? Puteți să întrebați producătorii, puteți să îi întrebați pe cei de la Antenă? Este exclus așa ceva.

Mai am de filmat două episoade pentru acest sezon. În luna august avem pauză, iar apoi filmăm pentru sezonul doi din septembrie. Dacă primeam vreun avertisment, nu cred că îmi reînnoia nimeni contractul', a declarat Ana Morodan, aflată la Amsterdam, pentru Fanatik.

Vedeta a dezvăluit că în niciun caz nu a venit la filmări sub influența băuturilor alcoolice. „Nu sunt un om tocmai comod. Da, mai pun gura pe un gin tonic sau o șampanie, dar e o minciună ce s-a spus. Cineva poate să creadă multe despre mine, însă ăsta e adevărul.

Nu am primit nicio avertizare. Chiar a doua zi când a apărut informația m-am văzut cu producătorul meu și ne-am amuzat pe seama asta', a mai explicat Ana Morodan.

Celebritate, antreprenor şi contesă digitală', Ana Morodan este unul dintre primele personaje care şi-au construit marca personală în online, transformând-o apoi în locomotivă de imagine pentru business-urile ei. Fără prejudecăţi, şcolită pentru avocatură şi menită pentru modă şi spectacol, aceasta şi-a construit reputaţia de a avea un punct de vedere mereu diferit şi extravagant.

Emisiunea ei a început în februarie la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete