Ana Morodan, mărturisiri după ce l-a lovit cu mașina pe Oase: “Am 18 accidente la activ”

Ana Morodan, mărturisiri după ce l-a lovit cu mașina pe Oase

Ana Morodan, mărturisiri după ce l-a lovit cu mașina pe Oase

Oase unul dintre concurenții competeției “Asia Express” a fost lovit de Ana Morodan în timpul unei curse. Ana Morodan, mărturisiri după ce l-a lovit cu mașina pe Oase: Am 18 accidente la activ'.

Contesa a lovit cu tuk tuk-ul maşina condusă de CRBL, iar Oase s-a dezechilibrat şi a căzut. Din păcate, Oase s-a ales cu dureri îngrozitoare, cu piciorul în gips şi a abandonat cursa.

Ana Morodan, mărturisiri după ce l-a lovit cu mașina pe Oase: Am 18 accidente la activ'

Invitată la emisiunea “Xtra Night Show”, de la Antena 1, Ana Morodan a vorbit despre cele întâmplate și dezvăluit câte accidente de trafic a avut până în prezent.

“Mie mi-a fost foarte greu. Am rămas cu noroc în competiție, mai ales pentru Oase. Accidentarea lui Paul a fost ghinionul nostru. Am început să iau calmante isteric, să beau gin și să plâng când am aflat că trebuie să mă întorc. Am 18 incidente rutiere la activ niciuna din vina altui participant la trafic. Am semnat amiabila, așa ziceam mereu. O dată m-am dat numa cu mașina peste cap, restul au fost tamponări din astea de proastă. Nici nu îmi mai repar mașina, e bușită toată, mai are sens?”, a mărturisit Ana Morodan în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

 

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete