Ana-Maria Popescu, reacție la scuzele ministrului Eduard Novak: „Niciodată nu este prea târziu pentru…”

Între vice-campioana olimpică Ana-Maria Popescu și ministrul Eduard Novak a luat naștere o dispută zilele trecute din cauza unor declarații dure ale oficialului făcute la adresa sportivei. Acum, la câteva zile, ministrul și-a cerut scuze, spunând că „s-a înțeles foarte greșit' mesajul lui.

La scurt timp după aceasta, Ana-Maria Popescu a reacționat pe pagina sa de Facebook și a încercat să lămurească întreaga situație. Ea a declarat că mesajul său, oferit la întoarcerea în țară, nu a fost „un atac la persoană', ci un strigăt al „unui om care a reușit indiferent de condiții și care își dorește ca cei mici să nu fie nevoiți să parcurgă aceleași etape'.

Spadasina care a reușit să aducă o medalie de argint României la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo a vrut să-și arate regretul față de cele spuse și de asemenea, a spus că îi pare rău pentru gestul său necuviincios de a nu strânge mâna tuturor oficialilor prezenți în aeroport.

„Apreciez mesajul domnului ministru Eduard Novak. Sunt de părere că niciodată nu este prea târziu pentru a îndrepta lucrurile. Drept urmare, consider că este de datoria mea să fac unele precizări. Asta nu înainte de a-mi cere scuze faţă de gestul nepoliticos de a nu răspunde strângerii de mână tuturor oficialilor prezenţi.

Am urmărit articolele/părerile/comentariile din ultimele zile şi le mulţumesc celor care au înţeles că mesajul meu nu a fost un atac la persoană, ci mai degrabă, strigătul unui om care a reuşit indiferent de condiţii, dar care îşi doreşte ca cei mici să nu mai fie nevoiţi să parcurgă aceleaşi etape… lipsuri materiale, competiţii ratate din lipsa de fonduri, echipamente obosite de vreme şi alte obstacole care îi împiedică încă din faşă să-şi atingă adevăratul potenţial', a scris Ana-Maria Popescu, pe Facebook.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete