Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, a rămas fără loc de muncă în pandemie. A cheltuit și tot premiul: „Stau acasă”

Ana Maria Pantaze a câștigat în 2019 „Românii au talent', de la Pro TV. Pe vremea aceea era croitoareasă, dar apoi a devenit cântăreață. Din păcate, pandemia a afectat-o mult, și-a pierdut locul de muncă.

Viața Anei Maria Pantaze s-a schimbat mult după ce a câștigat concursul de talente de la Pro TV. Ana Maria Pantaze a lansat în iulie 2020 prima ei melodie. Piesa e intitulată „Visuri la cornete' și în videoclip apare chiar ea.

Acum, aceasta a apărut într-un interviu la Pro TV și a povestit că a rămas fără loc de muncă în pandemie. „După concurs am cântat la o terasă, cântam acolo de două ori pe săptămână, dar cu pandemia care a venit s-a închis și a trebuit să stau acasă. Nu, momentan nu lucrez. Stau acasă, dar îmi caut. O să am câteva interviuri și să vedem. (…) Nu pe croitorie, în alt domeniu. Am zis să mă focusez mai mult pe a face o piesă sau două. Îmi este dor de emoțiile alea pe care le-am avut prima oară, dar îmi e frică de ele.', a declarat câștigătoarea. Astfel, Ana Maria Pantaze a mărturisit că nu vrea să se întoarcă însă la croitorie, ci vrea să se concentreze pe muzică, ceea ce a și făcut. Ea cântă acum pe la nunți și diferite evenimente și pare foarte fericită.

Referitor la marele premiu de la „Românii au talent', cei 120.000 de euro, Ana Maria Pantaze a dezvăluit că nu mai are niciun ban. „Nu, nu mi-am făcut mari planuri după ce am câștigat. Premiul de 120.000 de euro a fost bine primit, foarte bine chiar. Prima dată mi-am luat un apartament, apoi am făcut o piesă. În rest, nimic. Nu m-am dus în vacanțe, am preferat să îi cheltui pe ce trebuia, pe cele necesare. Nu a mai rămas niciun sfanț, niciun leu', a mai spus ea în emisiunea „Vorbește lumea'.

anamaria-pantaze-dupa-romanii-au-talent-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Ana Maria Pantaze, declarații despre viața personală

Croitoreasa de la „Românii au talent' devenită cântăreață nu are un partener, nu e căsătorită. „Nu am verighetă. Au fost și cereri în căsătorie, cu inele, cu pantofi, cu poze trimise: «Uite, vreau să te iau de nevastă». Dacă le spui cu frumosul, ei înțeleg că nu se poate. Ultima cerere? Wow. Cred că acum câteva luni. Mai așteptăm până când vine Făt-Frumos pe calul alb. Eu niciodată nu m-am uitat la frumusețea din afară a persoanei, m-am uitat la frumusețea sufletească. La mine e cu sinceritatea… dacă nu e sincer, degeaba ai bani, degeaba ai frumusețe, degeaba ai tot ce vrei', a mai declarat aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete