Ana Maria Mărgean, cadou mult visat de la părinți. Ce a primit câștigătoarea sezonului 11 „Românii au talent”?

Ana Maria Mărgean, cadou mult visat de la părinți. Ce a primit câștigătoarea sezonului 11 „Românii au talent”?

Simpatica fetiță-ventriloc de la Românii au talent a fost marea câștigătoare a sezonului 11, iar părinții au ales să îi mai facă o bucurie, îndeplinindu-i o dorință mult visată.

Chiar de Ziua Copilului, Ana Maria a postat pe contul său de Instagram un video în care le prezenta urmăritorilor săi cadoul primit. Ea are acum un nou partener de joacă, de data aceasta un pufos patruped care a cucerit-o pe loc și a făcut-o să plângă de fericire. Numele ales are cu siguranță legătură cu participarea sa la emisiunea unde s-a remarcat. Ana-Maria l-a numit pe bulgărașul patruped Buzz.

„La mulți ani, copii buni și frumoși! Să aveți o zi minunată! Am primit cel mai frumos cadou, cățelușul mult dorit! El e BUZZ! My love', a fost mesajul Anei Maria de pe Instagram.

Internauții au fost și ei la rândul lor fascinați de micuțul cățeluș și i-au lăsat o mulțime de mesaje.

„E absolut adorabil!', „Ești o minune de copil', „E minunat', sunt câteva dintre mesajele primite.

Acum aproape o săptămână, Ana Maria Mărgean a câștigat finala Românii au talent. Încă de la audiții, fetița-ventriloc a reușit să intre în inimile românilor, dar și ale juraților, astfel că Andra i-a acordat Golden Buzz. Pe scenă, Ana a urcat alături de „prietenele' ei, păpușile Lizzie și Nicole, și au făcut un adevărat spectacol cântând melodii cunoscute de întreaga lume.

„A fost o experiență de neuitat, am simțit o emoție aparte. Ne-am simțit foarte bine pe scenă împreună. Vreau să le mulțumesc telespectatorilor pentru că m-au votat și Andrei că a apăsat pe Golden Buzz', a declarat Ana Maria Mărgean.

În urma prestației sale, simpatica fetiță a câștigat premiul de 120.000 de euro, dar și titlul de cel mai talentat concurent.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete