Celebră terapeută de la Hollywood, ucisă! Primul suspect a fost arestat!

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost arestat în conexiune cu decesul celebrei terapeute de la Hollywood Amie Harwick, relatează polițiștii din Los Angeles, potrivit CBS LA.

Terapeuta Amie Harwick a fost ucisă în Los Angeles! Primul suspect a fost arestat

Amie avea doar 38 de ani și fusese, în urmă cu ceva timp, logodită cu Drew Carey, celebru comediat.

Ofițerii poliției din Los Angeles au declarat că au fost chemați sâmbătă dimineața, 15 februarie, să verifice o clădire rezidențială din zona Hollywood Hills, după ce o femeie a fost auzită țipând.

Ofițerii au fost ulterior întâmpinați de un coleg de apartament aflat în fața respectivei clădiri. Bărbatul a confirmat că Amie Harwick era agresată în interiorul locuinței sale.

Locatarul a excaladat un zid pentru a suna poliția dintr-o locuință învecinată. Amie a fost găsită în viață de organele de poliție însă cu răni grave după ce ar fi căzut de pe balconul unui imobil aflat la etajul al treilea al clădirii.

Terapeuta era inconștientă. Ofițerii au transportat victima la spital unde s-a stins din viață din cauza rănilor.

Poliția a identificat primul suspect, un bărbat în vârstă de 41 de ani, fostul iubit al lui Amie, Gareth Pursehouse, care este reținut în custodie.

Polițiștii au găsit de asemenea dovezile unei intrări forțate în locuință. Detectivii au aflat apoi că terapeuta se temea de fostul ei partener împotriva căruia solicitase și un ordin de restricție.

Ordinul expirase însă, iar Amie se întâlnise cu bărbatul în urmă cu două săptămâni. Amie formase anterior un cuplu cu Drew Carey, celebru comediant. Înainte de a fi ruptă, logodna lor fusese confirmată în luna februarie a anului 2018.

Foto: Instagram

Citește și:

Lili Sandu a primit 1 șansă din 100 să rămână însărcinată înainte de a afla că va deveni mamă: „Aveam atât de multe nedumeriri și întrebări'

Când și cum s-au combinat Enrique Iglesias cu Anna Kournikova… e mâna destinului sau a unui aranjor?

Ea trebuia să o joace pe Rose în Titanic! Ce mare actriță a refuzat celebrul rol și care este motivul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete