Amenințări cu declanșarea celui de-al Treilea Război Mondial pe fondul eșecurilor armatei ruse

Declanșarea celui de-al Treilea Război Mondial stă în deciziile lui Vladimir Putin. Și pentru că nimeni nu se aștepta ca Ucraina să reziste atacurilor armatei ruse atât de mult timp, nerăbdarea și frustrarea liderului de la Kremlin cresc exponențial.

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a avertizat, luni, că lumea riscă să fie aruncată într-un al treilea război mondial.

Serghei Lavrov

Rusia a înregistrat pierderi armate semnificative deși analiștii spun că armata rusă are încă multe atuuri ascunse și nu a arătat încă ce poate cu adevărat… Din acest motiv tot mai multe voci ridică un semnal de alarmă în ceea ce privește pericolul real care se ascunde în spatele eșecurilor evidente ale rușilor.

Riscul unui război nuclear nu trebuie subestimat

Lavrov a avertizat luni Occidentul să nu subestimeze riscurile ridicate de conflict nuclear asupra Ucrainei. Lavrov a fost întrebat de jurnaliștii Reuters despre importanța evitării celui de-al Treilea Război Mondial . “Riscurile sunt acum considerabile. Nu aș vrea să ridic aceste riscuri în mod artificial. Mulți și-ar dori asta. Pericolul este grav, real. Și nu trebuie să îl subestimăm” este declarația oficială a ministrului rus de externe Serghei Lavrov, potrivit The Guardian.

Riscul unui război nuclear nu trebuie subestimat, a declarat ministrul rus de Externe. În cazul declanșării celui de-al Treilea Război Mondial acesta ar implica arme nucleare și ar fi distructiv pentru întreaga populație a planetei.

Între timp, subsecretarul de stat american de la Departamentul de Stat, Victoria Nuland, a declarat că Putin le-a ordonat soldaților ruși să comită crime de război inimaginabile. Potrivit The Guardian, multe femei au fost violate înainte de a fi ucise. Oficialii americani spun că orice este posibil și „este important să fim pregătiți ca Rusia să folosească diferite tipuri de arme cu consecințe catastrofale'.

Foto 123rf

Citește și:

Iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, apariție rară la Moscova

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri