Amber Heard, noi vești despre cazul de defăimare a lui Johnny Depp: „Nu am ales niciodată acest lucru”

Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, a anunțat într-o declarație transmisă pe Instagram că a luat „o decizie foarte dificilă” de a soluționa procesul de defăimare intentat împotriva ei de fostul soț Johnny Depp, în vârstă de 59 de ani.

Juriul format din șapte persoane a considerat că actrița l-a defăimat pe Depp în editorialul său despre violența domestică, iar acesta a primit daune de peste 10 milioane de dolari.

„Este important pentru mine să spun că nu am ales niciodată acest lucru. Mi-am apărat adevărul făcând acest lucru, viața mea, așa cum o știam, a fost distrusă. Defăimarea cu care m-am confruntat pe rețelele de socializare este o versiune amplificată a modurilor în care femeile sunt revictimizate atunci când ies în față.

Acum am în sfârșit ocazia de a mă elibera de ceva ce am încercat să părăsesc în urmă cu peste șase ani și în termeni cu care pot fi de acord. Nu am făcut nicio mărturisire. Acesta nu este un act de cedare. Nu există restricții sau călușuri în ceea ce privește vocea mea care va merge mai departe”, a declarat Amber Heard, scrie People.

„Este o înțelegere de șapte cifre. Hotărârea este în vigoare. Dar o parte din scopul de a face apel pentru ea a fost atât din motive financiare, dar și pentru a se asigura că nu există o hotărâre judecătorească împotriva ei care are ramificații semnificative. Această hotărâre nu va dispărea niciodată. Depp a spus că nu a fost vorba de bani. El a vrut doar adevărul”, a declarat o sursă apropiată actorului, potrivit sursei citată mai sus.

În declarația lui Heard, actrița a comparat modul în care a fost primită mărturia ei în procesul de calomnie intentat de Depp în Marea Britanie împotriva publicației The Sun în noiembrie 2020 cu modul în care a fost primită mărturia ei mai recentă din SUA, scriind că “popularitatea și puterea au contat mai mult decât rațiunea și procesul corect”.

„Când am stat în fața unui judecător din Marea Britanie, am fost răzbunată de un sistem robust, imparțial și corect, în care am fost protejată de faptul că am fost nevoită să dau cele mai rele momente ale mărturiei mele în fața presei din întreaga lume și în care instanța a constatat că am fost supusă violenței domestice și sexuale”, a scris luni, 19 decembrie, Amber Heard pe Instagram.

„În SUA, însă, mi-am epuizat aproape toate resursele înainte și în timpul unui proces în care am fost supusă unei săli de judecată în care au fost excluse probe abundente și directe care îmi coroborau mărturia și în care popularitatea și puterea au contat mai mult decât rațiunea și procesul corect. Între timp, am fost expusă la un tip de umilință pe care pur și simplu nu o pot retrăi”, a continuat ea.

Amber Heard a continuat să spună că procesul juridic din SUA s-a dovedit incapabil să o protejeze pe ea și dreptul ei la liberă exprimare”.

“Nu-mi pot permite să risc o factură imposibilă – una care nu este doar financiară, ci și psihologică, fizică și emoțională”, a adăugat actrița. “Femeile nu ar trebui să se confrunte cu abuzuri sau cu falimentul pentru că și-au spus adevărul, dar, din păcate, nu este ceva neobișnuit.”

„Aleg libertatea de a-mi dedica timpul muncii care m-a ajutat să mă vindec după divorț”, a mai declarat Amber Heard.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete