Cornelia Rednic a slăbit 7 kilograme înainte de sărbători. Ce dietă a ținut: „Se văd rezultatele”

Cornelia Rednic, în vârstă de 47 de ani, a slăbit 7 kilograme în două luni. Cântăreața a apelat la un specialist, care i-a dat o dietă potrivită pentru ea.

În urmă cu mai mulți ani, Cornelia Rednic a slăbit peste 30 de kilograme și la momentul respectiv s-a și înfometat. Între timp, vedeta a mai pus câteva kilograme la loc, însă acum a reușit să slăbească 7 kilograme chiar înainte de sărbători. Partenera lui Lupu Rednic a apelat la un specialist care o ajută cu regimul alimentat. De asemenea, cântăreața a apelat și la aparatele de remodelare corporală.

„Sunt foarte fericită pentru faptul că am slăbit și am dat jos 7 kilograme. E un lucru care s-a mai întâmplat acum foarte multă vreme, adică să mai slăbesc. Nu am înțeles de ce presa scrie, cred că în fiecare săptămână: ,,Cornelia Rednic a slăbit peste 30 de kilograme’. Este un adevăr, însă e vorba de acum 25-26 de ani, de când am slăbit aceste 33 de kilograme.

Între timp, am mai luat ceva înapoi, nu m-am simțit bine și am încercat să slăbesc din nou! Nu am vrut să mă înfometez, cum am făcut atunci, și am apelat la un specialist. Lucrez cu Carmen Barcan, care îmi ține sub supraveghere atât regimul alimentar, ceea ce mănânc și facem și modelare corporală.

Lucrăm cu niște aparate. Sincer, nu prea fac sport, dar lucrăm aici cu aceste aparate de remodelare corporală. Am două luni de când lucrez, și se văd rezultatele', a spus Cornelia Rednic pentru click.ro.

Artista și-ar dori să facă sport, însă lipsa timpului își spune cuvântul. „Mi-ar plăcea să spun că fac sport dar nu mai fac pentru că nu am timp efectiv. La sală nu mai îmi place să merg și nu am timp să alerg. Eu alergam  foarte mult în parc,  făceam, liniștit, câte 7 kilometri pe seară!  Îmi plăcea foarte tare, era bine, nu mai am timp acum, în plus, se întunecă mult mai repede și e un pic rece pentru alergat dar  sper ca din  primăvară să încep din nou să alerg', a mai completat îndrăgita interpretă de muzică populară.

cornelia-rednic-a-slabit-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cornelia Rednic nu și-a impus un număr de kilograme la care vrea să ajungă, ci își dorește să se simtă bine în pielea ei și să fie mulțumită când se uită în oglindă.

„Nu am niciun target pentru kilograme. Am 47 de ani și nu mai pot să îmi doresc să fiu foarte slabă. Nu mi-am dorit niciodată să fiu foarte slabă. Eu consider că o femeie care nu este fotomodel trebuie să fie armonioasă și  armonia nu e ce îți place ție la mine ci ce îmi place mie la mine, cum consider eu că sunt ok, când mă uit în  oglindă să fiu mulțumită, să îmi stea rochia așa cum îmi doresc și să mă simt eu bine!', a mai adăugat celebra artistă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete