Amalia Enache a trăit clipe groaznice: “Am văzut moartea în forma ei cea mai insinuoasă și perfidă și necruțătoare”

Amalia Enache se declară o femeie fericită și împlinită de când a adus-o pe lume pe fetița sa, Alma.

Prezentatoarea Știrilor Pro TV ne-a obișnuit cu zâmbetul ei, dar viața Amaliei Enache nu a fost întotdeauna roz.

Amalia Enahe a trecut prin clipe cumplite. În urmă cu 10 ani, mama ei s-a stins din viață. Părintele vedetei Tv a fost depistată cu cancer ovarian în stadiul 4.

“Dar și viața mea ca și viețile tuturor, e cu de toate”

“Acum 10 ani, foarte devreme și foarte șocant. Totul a fost atât de rapid și neașteptat încât a fost similar cu moartea într-un accident. Când i s-a pus diagnosticul, totul era atât de avansat și de fără speranță încât am avut acest șoc. Dar pentru că sunt trecută prin asemenea experiențe de viață, sunt cu picioarele pe pământ și îmi dau seama de ce e cu adevărat valoros. Dincolo de toate, nu am o fire prăpăstioasă și o înclinare către niște căderi irecuperabile. Dar și viața mea ca și viețile tuturor, e cu de toate. Acum, în ultima perioadă, este cu multă bucurie și liniște sufletească”, a declarat Amalia Enache pentru site-ul life.ro.

“Am văzut la mama mea galopul spre final, chinul, neputința medicilor. Am văzut moartea în forma ei cea mai insinuoasă și perfidă și necruțătoare. Mereu cu gândul că poate este pur și simplu o fatalitate cu care nu ai cum să lupți”, a continuat prezentatoarea Pro Tv.

“Vin după niște episoade foarte grele”

După alți zece ani, Amalia Enache și-a pierdut tatăl. În perioada în care era însărcinată, Amalia Enache a trecut prin clipe groaznice.

“Eu vin după niște episoade foarte grele. Eu, cât am fost însărcinată am fost în fiecare zi într-un spital de oncologie sau la terapie intensivă cu tatăl meu. Lucrurile au coincis teribil. Apoi a fost pierderea lui, însă pentru că o am pe Alma, s-a mai estompat durerea. Viața e cu de toate, și cu bune, și cu rele, cu tot felul de episoade”, a mărturisit Amalia Enache pentru life.ro.

 

Vezi si:

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete