Amalia Enache a fost operată: „Eu eram convinsă că fac un infarct”

Amalia Enache a fost operată joi dimineață. De pe patul de spital, prezentatoarea de la PRO TV a spus ce diagnostic a primit din partea medicilor, dar și cum se simte după intervenție.

Joi dimineață, Amalia Enache a trecut printr-o intervenție chirurgicală, mai exact colecistotecmie. Prezentatoarea de la PRO TV a făcut toate investigațiile necesare și a fost operată la Spitalul Universitar de Urgență București. Durerile erau insuportabile pentru vedetă. Din fericire, Amalia Enache se simte acum mult mai bine și așteaptă să se recupereze.

„Am trecut azi dimineață printr-o intervenție chirugicală, colecistotecmie, la Spitalul Universitar. Deja sunt în salon, cu inima plină de recunoștință pentru medicul chirurg Cătălin Alius, un medic tânăr care m-a preluat aici și în care am avut de la bun început deplină încredere.

Mulțumiri întregii echipe, au fost mulți oameni care m-au examinat, de la camera de garda, gastrologie, ecografie, cardiologie, dar și celor de la Ambulanță București. P.S. Durerile sunt atât de atroce în această criză de colecist, încât eu eram convinsă că fac un infarct. Ne vedem curând, zic eu! Spitalul Universitar de Urgență București – SUUB', a scris Amalia Enache.

amalia-enache-spital-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Motivul pentru care Amalia Enache a vrut să își dea demisia de la Pro TV

Amalia Enache e de ani de zile prezentă pe micul ecran, e prezentatoare de știri la Pro TV. La un moment dat, vedeta a vrut să își dea demisia.

„În momentul în care era clar că sunt însărcinată și că nu sunt într-o poveste tipică de căsătorie, am fost la șefa mea și i-am spus că s-ar putea să fie ceva ce să atragă știrile într-o poveste nedorită. Noi, prezentatorii de știri, trebuie să fim văzuți la televizor ca niște oameni care livrează niște informații și în continuare nu cred că oamenii când se uită la televizor trebuie să se gândească la povestea mea, ci la ceea ce am eu de spus acolo și cum pot eu să îi spun acea știre. (…)

Și atunci am mers la șefa mea, care este una dintre cele mai inteligente persoane pe care le știu, și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest copil, nu sunt căsătorită, s-ar putea să se facă tot felul de speculații și că sunt dispusă să renunț la tot. Ea mi-a spus: «Dar cum adică să renunți?! Dimpotrivă, ai întreaga mea susținere». Și chiar am avut o susținere uriașă', a povestit Amalia Enache în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete