Alyssa Milano, despre viața după coronavirus: „Oscilez între recunoștință și teroare”

Alyssa Milano

Actrița Alyssa Milano continuă să își împărtășească povestea după infectarea cu noul coronavirus. În ciuda unor simptome care persistă, actrița în vârstă de 47 de ani spune că este „ok”.

Alyssa Milano, despre viața după coronavirus: „Oscilez între recunoștință și teroare”

„Încep să mă simt mai bine fizic. Încă iau aspirină la trei zile pentru a-mi subția sângele, ulei de pește, vitamina D, C, zinc, un complex de vitamine B.

Am ocazional palpitații. Și încă uit ce spun (cea mai îngrozitoare parte)”, a scris Alyssa, în mediul online.

„Mă simt mai bine”, a continuat, recunoscând însă că uneori se sperie foarte tare. „Nu să mă îmbolnăvesc eu din nou, ci cei dragi mie. Nu vreau ca ei să experimenteze asta vreodată. Este o bestie.

Așa că oscilez între recunoștință și teroare. Recunoscătoare că eu am fost cea care s-a îmbolnăvit, nu ei, și terifiată să nu treacă și ei prin aceeași experiență.”

Luna trecută, Alyssa dezvăluia că a fost testată pozitiv COVID-19 deși anterior primise un rezultat negativ având „toate simptomele COVID”.

„Nu am mai fost niciodată atât de bolnavă. Mă durea tot. Îmi pierdusem simțul mirosului. Mă simțeam de parcă un elefant s-a așezat pe pieptul meu. Nu puteam respira.

Nu puteam ține mâncarea în stomac. Am pierdut 4 kilograme în două săptămâni. Eram confuză. Aveam febră, iar durerile de cap erau oribile. Practic, aveam toate simptomele de COVID.”

Foto: Instagram

Citește și:

Evenimentul care i-a schimbat viața! Ce a determinat-o pe Giulia Nahmany să adopte un stil de viață sănătos?

Așchia nu sare departe de trunchi! Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica fostei bebelușe Oana Ioniță!

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

Andreea Mantea a publicat prima imagine cu iubitul ei! „În sfârșit, fericire maximă vă doresc!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete