Alina Sorescu și soțul ei, jefuiți! „S-a întâmplat cu noi toți în casă”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și soțul ei, Alexandru Ciucu, au fost jefuiți în miez de noapte, în timp ce se aflau în locuința lor. Mai multe tablouri de valoare au fost furate din casa cuplului.

Alina Sorescu și soțul ei, jefuiți! „S-a întâmplat cu noi toți în casă”

„Cel mai dureros şi terifiant este faptul că lucrul acesta s-a întâmplat când eram toţi acasă.

Deci, la noi acasă oricum e tot timpul cineva, dar de data asta era în mijlocul nopţii şi eram absolut toţi acasă, inclusiv copiii.

Şi mă gândesc, nu ştiu, printr-o întâmplare nefericită dacă vreunul dintre noi cobora să, nu ştiu, să bea un pahar cu apă sau … nu îmi dau seama.

A fost un moment foarte … şi cu cât trece timpul şi te gândeşti ce s-ar fi putut întâmpla, cu atât, nu ştiu cum să zic, sentimentul provocat de o astfel de experinţă neplăcută este mai profund şi mai dureros”, a declarat Alexandru Ciucu, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Alexandru Ciucu este hotărât să întărească măsurile de securitate din casă, pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple.

„Absolut, luăm deja măsuri în sensul acesta. Deşi, mi se părea că e destul de bine păzită incinta.

Voi face de aşa natură încât să devină casa noastră o fortăreaţă”, a mai spus Alexandru Ciucu, potrivit sursei citate anterior.

Cuplul are împreună două fiice, elena Carolina și Ana Raisa

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2010. Prima fiică a cuplului, Elena Carolina, a venit pe lume în luna ianuarie a anului 2014, iar cea de-a doua, Ana Raisa, în luna aprilie a anului 2016.

„De astăzi nu mai sunt tată de fată, ci tată de două fete, pentru că a venit pe lume surioara Carolinei.

O cheamă Ana Raisa Ciucu şi este o fetiţă de nota zece, perfect sănătoasă. Am asistat la naştere ca şi prima dată şi pot spune că am avut aceleaşi emoţii ca şi atunci, şi cred că le voi avea mereu.

Alina este bine şi de-abia aştept să plecăm cu toţii acasă şi s-o prezentăm pe Raisa, Carolinei”, a scris atunci Alexandru Ciucu, în mediul online.

Foto: Instagram

Citește și:

Care au fost primele cuvinte ale fiului cel mic al ducilor de Cambridge? Prințul Louis nu a spus nici mama, nici tata!

Oana Roman, în lenjerie intimă la două zile după ce a anunțat separarea de Marius Elisei. A pozat într-o ipostază îndrăzneață!

Britney Spears deține doar 30% din custodia fiilor ei. Artista luptă pentru o înțelegere egală cu tatăl copiilor ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete