Alina Sorescu nu acceptă ca fetițele ei să locuiască și cu Alexandru Ciucu: „Acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții”

Instanța a decis ca fetițele Alinei Sorescu să locuiască o săptămână cu mama lor, iar următoarea cu tatăl. Cântăreața nu e de acord mai ales pentru binele copiilor, așa că va face apel, după cum a anunțat într-un mesaj pe Facebook.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființă mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanța este că fetițele să stea o săptămâna la mama și o săptămâna la tată.

Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut', a explicat Alina Sorescu în mediul online.

Artista are de gând să lupte pentru binele fetițelor, vrea să locuiască doar cu ea, să aibă un program bine stabilit, să nu se plimbe din casă în casă. „Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper că fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în altă până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere.

Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar. Sper că judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții', a transmis ea.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au împreună două fetițeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Și avocata Alinei Sorescu a făcut o declarație: „Soluția nu are o baza legală, nu ia în considerare drepturile și interesele minorelor și ale mamei, va afecta echilibrul emoțional al fetițelor și este total nepractică, fiind de natură a perpetuă și accentua situația tensionată dintre părți, ceea ce în mod evident este contrar intereselor minorelor'.

La începutul anului trecut, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au anunțat că se separă. De atunci, fetițele au rămas în creșterea ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete