Amalia Năstase, declarații despre fostul tenismen și relația acestuia cu fetele: „E un tată”

Amalia Năstase și Ilie Năstase au trăit o poveste frumoasă de dragoste și s-au căsătorit în anul 2003. Din nefericire, după șapte ani de căsnicie, cei doi au divorțat.

Deși s-au despărțit de 12 ani, relația lor este foarte bună și se înțeleg minunat conform spuselor Amaliei.

„Cine nu e cu Ilie în relații bune?! El e un om extrordinar', a spus Amalia Năstase la Antena Stars, scrie Spynews.

Rodul iubirii lor sunt cele două fete, Emma și Alessia, 16 ani, respectiv 18 ani. Cele două au primit de la tatăl lor câte un apartament pe litoral. Amalia a declarat că se înțeleg foarte bine cu fostul jucător de tenis și se văd foarte des.

„Iubește fetele, se văd mereu, le-a făcut cadou două apartamente la mare, pe el n-ai cum să te superi vreodată. E un tată pentru fete extraordinar, se iubesc foarte mult', a mai spus fosta soție a lui Ilie Năstase.

Amalia Năstase mai are un băiat, acum în vârstă de 7 ani, Toma Alexandru Ion. Tatăl acestuia este Răzvan Vasilescu, cel care a devenit iubitul Amaliei la doar un an după divorțul de Ilie Năstase.

În 2021, femeia de afaceri a vorbit despre copiii săi și a dezvăluit ce tip de relație are cu aceștia.

„Nu i-am lăsat să facă chiar toate tâmpeniile și nu-i las să experimenteze chiar toate chestiile pentru că le explic și au văzut și din experiența mea că nu e ok să fumezi, nu e ok să bei. (…) N-ai de ce să încerci ceva care știi sigur că nu e ok. În alte privințe le las să-și aleagă calea lor, să facă ceea ce vor, chiar dacă eu așa avea niște obiecții. Sunt copii cerebrali care merită să-și aleagă singuri calea fără să le spun eu ce e mai bine pentru ele', a declarat Amalia Năstase în vara anului 2021, la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete