Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prima imagine după ce s-a vorbit despre divorț. Cum au fost văzuți cei doi soți?

În ultima perioadă, căsnicia cunoscutei Alina Sorescu cu designerul Alexandru Ciucu a fost pusă sub semnul întrebării. Foarte multe declarații nu au dat în acest sens, însă au negat zvonurile legate de divorț.

Alexandru Ciucu a fost văzut în compania unei doamne și a ținut să lămurească această situație, spunând că după aproape 11 ani de căsnicie, el și Alina sunt foarte fericiți și nu au motive să se despartă.

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public.

Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucurile intime', a spus Alexandru Ciucu.

Cu ocazia reînceperii noul an școlar, celebrul designer a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare zâmbitor alături de Alina Sorescu și cele două fetițe.

„Un nou început de școală ca în vremurile bune. Succes tuturor! Vă pupăm', a scris designerul în dreptul fotografiei.

Zvonurile legate de divorț au luat cu asalt mediul online, însă ei apar împreună peste tot și nu dau nici un semn că ceva ar fi în neregulă cu căsnicia lor. De asemenea, tatăl Alinei Sorescu a infirmat aceste zvonuri și a mărturisit că fiica sa și ginerele sunt împreună și nu au motive să-și destrame căsnicia.

„Nu este nimic adevărat cu divorțul, este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții!', a declarat Gabi Sorescu pentru playtech.ro.

Alina Sorescu a fost mereu o prezență discretă în ceea ce privește viața personală, preferând să iasă în fața publicului vorbind despre proiectele sale profesionale, nu despre căsnicia sa.

Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucuri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine', a declarat Alina Sorescu la o emisiune TV.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete