Alina și Ilan Laufer nu au putut să facă copii 10 ani: „Am fost la medici care nu ne-au mai dat vreo șansă. Am explorat inclusiv ideea de fertilizare cu donator”

Înainte de a aduce pe lume gemenii, Alina Laufer a încercat timp de 10 ani să rămână însărcinată. A mers la medici renumiți și au descoperit că soțul ei, Ilan Laufer, avea o problemă de infertilitate.

Fosta soție a lui Jorge și-a dorit mult să devină mamă din nou, ea având deja o fiică din căsnicia cu artistul. Alina Laufer nu a rămas însărcinată 10 ani, iar când a mers împreună cu soțul ei la analize, medicii au descoperit că acesta avea o problemă de infertilitate.

„Nu, infertilitatea e de multe feluri. În cazul nostru, a fost o infertilitate din partea lui Ilan, avea o azoospermie, ceva cauzat pe stres, el muncește foarte mult. Ne-am dus la foarte mulți doctori, nu s-a rezolvat, și timp de 10 ani de zile ne-am luptat cu această infertilitate masculină', a mărturisit Alina Laufer, potrivit ego.ro.

„Am ajuns până în clipa în care să facem fertilizare cu donatori'

Alina Laufer a mărturisit că au fost la un pas să apeleze la fertilizarea cu donator. Vedeta a studiat mai multe profiluri de donatori, pentru că își dorea să semene cu soțul ei. Când au fost la un pas să apeleze la fertilizarea cu donator, ei au decis să mai amâne puțin.

„Am explorat inclusiv ideea de fertilizare cu donator. Ne-am uitat la nu știu câte profiluri de donatori. (…) Da, mai ales că Ilan e blond, voiam profilul său. Am ajuns până în clipa în care să facem fertilizare cu donatori, dar am zis hai să mai așteptăm, hai să vedem. Azoospermia lui era prezentă, lipsa de spermatozoizi, inclusiv pentru fertilizare în care ai nevoie de unul singur viabil, nu era. Nu aveam niciun fel de șansă. Inclusiv am fost la medici care nu ne-au mai dat vreo șansă de acum încolo, forever. Au zis ca nu putem avea copii vreodată.

„Am avut 3-4 tentative de fertilizări și am rămas însărcinată'

Am trecut prin astfel de momente, nu ne-am pierdut speranța. Pentru noi a fost benefic că am stat în afara României, am plecat din țară doi ani, în SUA, și, poate, cine știe, Dumnezeu acolo, în bunătatea Lui, l-a relaxat pe Ilan, i-a făcut viața mai ușoară. Iar când ne-am întors în țară, în pandemie, în 2020, ne-am făcut analize. Noi mereu ne făceam analizele și am găsit spermatozoizi astfel încât am putut să facem o fertilizare. Am avut 3-4 tentative de fertilizări și am rămas însărcinată', a mai spus Alina Laufer la Ego Life.

Alina-si-Ilan-Laufer-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete