Alina Pușcău, în lacrimi: „Covidul mă omoară”

Cunoscutul fotomodel Alina Pușcău trece prin momente grele. Infectată cu tulpina Delta a virusului Covid-19, aceasta a postat un mesaj disperat pe rețelele de socializare.

Alina Pușcău a povestit, cu lacrimi în ochi, atât în limba engleză, cât și în limba română despre starea în care se află, în a noua zi de izolare. „Covidul mă omoară', a mărturisit aceasta. Printre simptomele pe care le-a descris se numără și stările de greață și vărsături, sângele care curge din nas și disconfortul, când trebuie să se ridice din pat sau să se deplaseze.

„Îți distruge totul în organism'

Fotomodelul a mărturisit că „este foarte greu, foarte greu. Este extrem de greu. Covid nu este de joacă. Faceți-vă vaccinul sau aveți grijă, pentru că este foarte periculos. Virusul ăsta îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii, este extrem de greu să pot să respir, să pot să vorbesc. Astăzi este a 9-a zi și este foarte greu. De-abia pot să mănânc, mă uit la televizor ca să nu mă simt singură în casă, este foarte greu, este extrem de greu'.

A trecut printr-o perioadă dificilă

La câteva ore după postarea mesajelor, fotomodelul a pus și o imagine cu o ambulanță, semn că lucrurile s-au agravat.

Aflată în prezent în România, fotomodelul a povestit cu ceva vreme în urmă cum a trecut printr-o perioadă dificilă de șase luni, în timpul pandemiei, în care avusese stări de amețeli și leșin. Conform revistei Click, aceasta a declarat: „Am fost și în Turcia, și în America să văd ce am. Aveam amețeli și dureri de cap groaznice, stări de leșin. Probabil a fost ca un healing (mod de vindecare) al organismului. Nu-mi explic ce a fost, nici doctorii nu mi-au dat de cap. Mi-au spus doar că nu e Covid!', a dezvăluit Alina.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Este oficial! Facem a treia doză de vaccin!

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete