Alina Pușcaș, în doliu: „Ne vom aminti doar lucruri frumoase”

Alina Pușcaș (35 de ani) și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, au trei copii superbi, un fiu și două fiice, Alexandru (5 ani), Melissa (2 ani) și, respectiv, Iris (1 an).

Alina Pușcaș, în doliu: „Ne vom aminti doar lucruri frumoase”

Prezentatoarea TV a lipsit o vreme din online, ulterior dezvăluind că o persoană apropiată ei s-a stins din viață. „În ultimele săptămâni am fost ceva mai retrasă, iar în ultimele zile chiar absentă.

În viața fiecăruia apar momente mai puțin plăcute. Bineînțeles, nu voi face din acest eveniment nefericit un titlu de presă, sub nicio formă. De-asta nu voi spune cine sau de ce a plecat dintre noi”, a spus Alina Pușcaș pe Instagram.

„Nu vom lăsa drama să ne inunde viețile. Avem acasă trei minuni care vor să ne vadă mereu fericiți și optimiști, așa că ne vom aminti doar lucruri frumoase în ceea ce privește persoana”, a mai spus Alina Pușcaș, tot în mediul online.

Alături de o fotografie publicată pe 16 februarie, prezentatoarea TV a mai scris: „Să MERGEM mai departe… Orice s-ar întâmpla, trebuie sa găsești cele mai bune și frumoase motive să mergi mai departe…

Și nu oricum, nu lovit sau supărat de ceva ce viața inevitabil ți-a dat, ci și mai optimist! Amintește-ți numai lucrurile frumoase din amintirea celui/celei ce s-a dus.

Perechea are de trei ani aceeași bonă pentru copiii lor

În ceea ce privește ajutorul cu cei trei copii, cuplul are de trei ani aceeași bonă. „Nu ne-am permis să nu angajăm pe cineva, neavând membri de familie care să se ocupe de partea asta.

Noi suntem cam singurei. Tați nu mai avem niciunul. Mamele noastre sunt destul de în vârstă și au viața lor, așa că nu am cum să le pun în cârcă responsabilitatea asta.

Sunt totuși 3 copii, nu unul singur. Și atunci cea mai bună variantă este ajutorul. Și eu recomand ajutorul – indiferent că e de 8 ore, că este un ajutor intern, îl recomand, pentru că trebuie să ai și viața ta ca părinte.

Bineînțeles, pe mamele care simt dorința asta și nu se pot dezlipi de copil le încurajez să stea cu el dacă asta simt, cât pot. Dar e bine să poți să ieși din casă, să faci și alte lucruri, pentru că de multe ori te plafonezi, intri într-o monotonie care se poate întoarce împotriva ta”, spunea prezentatoarea TV cu un an în urmă.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce mașină conduce fondatorul Zara, Amancio Ortega, unul dintre cei mai bogați oameni din lume?

Tragica poveste a ultimului moștenitor al imperiului Gucci, subiect de film. A fost ucis cu sânge rece

Ce sumă de bani au primit Ștefan Bănică Jr. și Oana Sîrbu pentru rolurile din filmul de mare succes „Liceenii”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete