A murit soția lui Mircea Dinescu. Mașa Dinescu s-a stins la doar 58 de ani!

Familia lui Mircea Dinescu trece prin momente grele după ce soția acestuia, Mașa Dinescu, s-a stins la doar 58 de ani. Informația a fost confirmată de surse din cadrul familiei, dar și prin intermediul unui anunț postat pe pagina de facebook a Teatrului Naţional “I. L. Caragiale” Bucureşti.

Mașa Dinescu avea 58 de ani, iar în ultima perioadă s-a retras din spațiul public, apropiații acesteia dezvăluind că de mai multă vreme se lupta cu o boală gravă, potrivit libertatea.ro. Soția lui Mircea Dinescu a fost o cunoscută traducătoare de literatură și dramaturgie rusă, aceasta desfășurându-și activitatea la  Teatrului Naţional “I. L. Caragiale” Bucureşti.

A murit soția lui Mircea Dinescu. Mașa Dinescu s-a stins la doar 58 de ani!

După ce a fost făcută publică informația referitoare la decesul soției lui Mircea Dinescu, pe pagina de facebook a TNB a apărut un mesaj în memoria Mașei Dinescu.

“Colectivul Teatrului Național București anunță cu tristețe dispariția prematură, la numai 58 de ani, a colegei noastre, Mașa Dinescu. A fost șefa Secretariatului literar, o bună cunoscătoare de teatru român și străin, un om de o mare calitate profesională și umană. Provenind din familia intelectualilor Elena Loghinovskaia și Albert Kovacs, ambii specialiști în literatura rusă, Mașa Dinescu a fost unul dintre cei mai apreciați traducători ai dramaturgiei ruse, multe dintre versiunile oferite de ea stând la baza unor spectacole de succes din importante teatre ale țării. La ora actuală, în repertoriul TNB se regăsesc nu mai puțin de cinci spectacole a căror traducere îi aparține. (…)
Colegii din Teatrul Național sunt alături de familia îndurerată în aceste momente de mare tristețe. Incinerarea va avea loc mâine, 30.10.2019, ora 14,00, la Crematoriul Vitan Bârzești.”, a fost anunțul postat pe pagina de facebook a Teatrului Naţional “I. L. Caragiale” Bucureşti.

Din informațiile postate pe rețeaua de socializare se pare că Mașa Dinescu va fi incinerată, urmând ca acest lucru să se întâmple pe 30.10.2019, ora 14,00, la Crematoriul Vitan Bârzești.

Povestea de dragoste dintre Mircea și Mașa Dinescu

El o fire aprigă, ea o femeie timidă, Mircea și Mașa Dinescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, cei doi având împreună doi copii. Și-au dorit discreție totală și au preferat ca relația lor să se consume departe de ochii curioșilor.

Într-un interviu mai vechi, Mircea Dinescu și-a deschis sufletul și a dezvăluit cum a cunoscut-o pe cea care urma să îi devină soție.

“A fost fascinaţie reciprocă: ea, mult mai timidă şi mai cuminte decât mine, o fată graţioasă, care cânta la pian, făcuse balet şi voia să dea la Arhitectură. Eu: un derbedeu, lumpenproletarul trecut bine prin lu­me, ca un vas scuturat de multe furtuni. Eram obosit şi vo­iam să trag la o lagună. Am găsit în ea un port liniştit.”, a spus Mircea Dinescu, potrivit libertatea.ro.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Este Meghan Markle însărcinată? Toate indiciile date de cuplul regal până acum!

Cameron Diaz, de nerecunoscut la 5 ani după ce s-a retras din lumea filmului. Cum a fost fotografiată?

Jennifer Lopez, într-o ținută complet neinspirată. Nu a avantajat-o deloc!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete