Alina Laufer, temătoare să anunțe sarcina! Vedeta a mai pierdut o sarcină

De mai bine de șase ani, Alina Crăciun (acum Laufer – 37 de ani) este căsătorită cu omul de afaceri Ilan Laufer.

Timp de doi ani, Alina, Ilan și Karina (11 ani), fiica Alinei din mariajul cu artistul Jorge (37 de ani), au locuit în Statele Unite ale Americii.

Recent, Alina și Ilan au dezvăluit că se vor muta din nou în România și că vor deveni părinți.

„Chiar atunci când crezi că deja cunoști iubirea, ceva mic vine să-ți amintească și cât de puternică este acea iubire”, a scris Alina în mediul online, în dreptul unei imagini.

În fotografia respectivă, în centrul unei inimi desenate în nisip, Alina a scris „1 + 1 = 3”.

Alina Laufer, temătoare să anunțe sarcina! Vedeta a mai pierdut o sarcină

Invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, perechea a vorbit despre vestea că vor deveni părinți.

„Ne iubim foarte mult și ne-am dorit foarte mult (un copil). Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toți acești 8 ani de zile.

Și știi cum tu încerci, faci tratamente, injecții în burtă, (…). Și vin prieteni la tine, o dată la ceva timp, și îți zic fă bă și tu o dată copii. (…)

Era o presiuni din toate părțile. Nimeni nu știa că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele.

În urmă cu câteva luni sau chiar anul trecut, Alina a mai rămas o dată însărcinată și foarte repede după acel eveniment s-a stins sarcina, din păcate.

Am fost foarte supărați. Acum, lui Alina i-a fost frică să nu anunțăm prea repede, dar feelingul meu de data asta a fost așa că trebuie să-i anunțăm ca să știe și Dumnezeu.”

Ilan candidează la Primăria Capitalei

„În această dimineață am aflat că soția mea, Alina, este însărcinată, chiar de ziua mea și în ziua în care îmi depun candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei.

Nu am primit niciodată în viață asemenea cadouri, cu atât mai puțin chiar de ziua mea de naștere. Le mulțumesc pe această cale tuturor colegilor și voluntarilor pentru un „fantastic job” cum ar zice Trump …”, a scris Ilan în mediul online, la aflarea veștii.

Alina Laufer: „Am rămas însărcinată prin FIV”

„A sosit momentul mult așteptat pentru familia noastră, la care am visat de atâta timp! Încercăm de peste 8 ani să avem un copil și, în sfârșit, cea mai arzătoare dorința a noastră este pe cale de a deveni realitate.

Ilan este în al nouălea cer, mai ales că această veste a venit chiar de ziua lui și în același timp în ziua în care își depune candidatura pentru Primăria Capitalei. Am putea spune că este o triplă bucurie!

Am rămas însărcinată prin FIV, după mai mulți ani de tratamente. A fost un drum lung până aici, au fost momente în care eram extrem de descurajată, dar i-am avut alături pe Ilan și pe Kari, care m-au susținut în tot acest timp. 

Aud din ce în ce mai multe cupluri în jurul meu care au probleme de fertilitate, așa că aș vrea să-i încurajez și să le transmit să nu renunțe atâta timp cât mai au speranța în suflet.

Nouă ni s-a spus la un moment dat că nu vom putea avea niciodată copii … dar tot am mers înainte. Mă rog la Dumnezeu să fie totul bine și să pot aduce pe lume un bebe sănătos! Acum sunt însărcinată în 6 săptămâni”, a mai spus Alina, pentru Click!.

Foto: Instagram

Citește și:

Știai că Madonna este o rudă îndepărtată de-a artistei Celine Dion? 20 de lucruri pe care nu le știai despre solistă

Nu are o siluetă doar suplă, ci și foarte lucrată! Cum se menține modelul Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oțil

Lili Sandu a fost externată după 9 zile de la naștere: „Acum zâmbesc, dar nu vreți să știți haosul psihologic”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete